Tamt Stjernen-lag gikk målløse av isen mot Sparta

Artikkelen er over 2 år gammel

Stjernen var aldri i nærheten av å ryste Sparta i tirsdagens lokaloppgjør. Foran 1.603 tilskuere leverte Leif Strömbergs gutter en tam forestilling.

DEL

Etter å ha scoret sju mål hjemme mot Frisk Asker sist, gikk Stjernen tirsdag målløse av isen - for sjette gang denne sesongen.

Sparta vant oppgjøret 3-0 og hadde i grunnen kontroll på oppgjøret i omtrent samtlige 60 minutter.

Slapp inn med sekundet igjen

Stjernen åpnet oppgjøret svakt. Kyle Osterberg satte inn 0-1 tre minutter ut i perioden. Stjernen kriget seg inn igjen i oppgjøret, men klarte aldri å sette Samuel Ward på de helt store prøvene. Med tre sekunder igjen av perioden vant Sparta en dropp i Stjernens sone. Sparta vant droppen og pang 0-2. Da viste klokken i Stjernen 19.59. Dermed fikk Leif Strömberg & co en tung tur ned i Stjernen-garderoben etter de første 20 minuttene.

Ny kalddusj

Stjernen fikk sjansen i overtall før det var spilt minuttet av 2. periode. I stedet for å redusere fikk man en ny kalddusj. Backen Simon Karlsson klønet det til med en gigant-tabbe i egen sone. Henrik Knold snappet pucken, fant Patrick Eriksson og vips 0-3.

Flere mål ble det ikke i midtperioden - en periode der Stjernen slet med å komme til klare målsjanser. Leif Strömberg tok time-out midtveis i perioden - uten at det så ut til å hjelpe allverden fremover. Laget fremsto tannløse offensivt opg svært få av de fremmøtte hjemmesupporterne så noen som helst mulighet for Stjernen til å komme tilbake igjen i matchen.

Tamt

Heller ikke i 3. periode ble det noe fyrverkeri fra hjemmelagets side. Sparta lå kompakte og solide bakover, og hadde full kontroll perioden ut.

Stjernen har dermed ikke slått Sparta på egen is på 1.095 dager.

Torsdag er Lillehammer gjester i Stjernehallen.

Ishockey

Eliteserien

Stjernen - Sparta 0-3 (0-2, 0-1, 0-0)

Stjernehallen

1.603 tilskuere

Mål:

1. periode: 0-1 (3.19) Kyle Osterberg (Patrick Bovim), 0-2 (19.59) Henrik Malmström (Joachim Nermark).

2. periode: 0-3 (21.00) Patrick Eriksson (Henrik Knold).

3. periode: Ingen

Utvisninger: Stjernen 7x2 min. Sparta 5x2 min.

Dommere: Christian Bo Persson, Marcus Wannerstedt.

 
  
Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags