Stjernen-maskoten stilte med bodyguarder

LIVVAKTER: Fredrik Holberg og Tobias Normann foran og Trym Løkkeberg bak sørget for Falcos trygghet i Stjernehallen. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen)

LIVVAKTER: Fredrik Holberg og Tobias Normann foran og Trym Løkkeberg bak sørget for Falcos trygghet i Stjernehallen. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen)

Artikkelen er over 2 år gammel

Her entrer byens mest omtalte falk det siste døgnet isen i Stjernehallen. Med seg hadde han bodyguarder fra Stjernens U16-lag.

DEL

- Det har blåst litt rundt han «Falco» i det siste, så vi tok ingen sjanser, kvitrer Tommy Tindlund (56).

Det var onsdag at det ble kjent at den populære Stjernen-maskoten var rapportert inn til Norges Ishockeyforbund for «usømmelig oppførsel» under lørdagens Winter Classic-kamp på Fredrikstad Stadion.

Ikke alle var nemlig like fornøyd med vandrefalkens opptreden.

- Falcos profil er å være hyggelig mot alle. En fugl som skal skape stemning under hver Stjernen-kamp. Han klapper høflig for motstanderne og er på ingen måte ute etter å hisse på seg noen, sier Tommy Tindlund til Fredriksstad Blad onsdag.

Han kunne da bekrefte at maskoten var rapportert til forbundet. I kamprapporten ble han fremstilt som en «litt for hyper maskot». På et tidspunkt ble han også tatt til side av polititjenestemenn som befant seg på indre bane.

Fakta om Falco

Født: 4. desember i 2014 i Canada

Mascoten ble kjøpt av Stjernen for 35.000 kroner.

Fikk i samarbeid med Råde Bakeri oppkalt et eget brød etter seg i januar 2016. Nå blir Falco å se på det nye Stjernen-brødet.

Tommy Tindlund befinner seg inne i Falco.

Torsdag - i forkant av Stjernens kamp mot Lørenskog - entret «Falco» isen sammen med tre dress- og solbrillekledde ungdomsspillere fra Stjernens U16-lag.

- Til tross for kritikken og den massive omtalen er «Falco» ved godt mot. Han sover fortsatt godt om nettene, sier Tindlund.

At folk klarer å hisse seg opp over en stakkars maskot...ja, jeg må jo bare se humoren i det.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags