«Jonte» har fått kontraktstilbud av Stjernen - har blitt belønnet med landslagsplass

Fått A-lagstilbud: Jonathan Hermansson (i midten) har fått tilbud om A-lagskontrakt med Stjernen kommende sesong. Jonte er også tatt ut på landslagssamling. Det samme er Tobias Normann (øverst til venstre), samt Trym Løkkeberg, Jarl Tillmann og Stian Hansen.

Fått A-lagstilbud: Jonathan Hermansson (i midten) har fått tilbud om A-lagskontrakt med Stjernen kommende sesong. Jonte er også tatt ut på landslagssamling. Det samme er Tobias Normann (øverst til venstre), samt Trym Løkkeberg, Jarl Tillmann og Stian Hansen. Foto:

Jonathan Hermansson er første gang tatt ut på U19-landslaget i ishockey. Samtidig har unggutten fått tilbud om A-lagskontrakt med Stjernen kommende sesong.

DEL

Det samme har Philip Hansen og Stian Nybraaten Hansen. Den unge trioen har fått sjansen på A-laget den siste tiden og har vist seg verdige å bli satset i årene som kommer. Jonathan Hermansson, som står med fire mål og to assist på 16 kamper, er for første gang tatt ut på det norske U19-landslaget som skal møte Frankrike, Østerrike og Ungarn i Klagenfurt i starten av februar. Videre er Sander Hurrød, som tjenestegjør i Frisk Asker, blitt belønnet med en plass. Fredrikstad-gutten Robin Sakshaug, som nå går på NTG Lillehammer, er også tatt ut på U19-landslaget.

Robin Sakshaug

Robin Sakshaug

På U18-landslaget finner vi Stjernens Trym Løkkeberg og Stian Nybraaten Hansen. Også Färjestad-målvakt Tobias Normann er med i troppen. Lisleby-gutten ble nylig utropt til månedens spiller av det svenske nettedet Hockeymagasinet.com. Det norske U18-landslaget skal møte Danmark, Latvia og Østerrike på Gjøvik.

Også på U16-landslaget er Stjernen representert. I tyske Deggendorf skal Norge møte Tyskland, Frankrike og Østerrike. I troppen finner vi Stjernen-backen Jarl Tillman.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags