Gå til sidens hovedinnhold

Fire Stjernen-spillere har signert nye kontrakter

Artikkelen er over 5 år gammel

David Hallström (28) har scoret 23 mål og vært nest sist på 23 scoringer denne sesongen. Nå har han signert en ny toårsavtale med Stjernen.

- Vi er veldig glad for at vi allerede nå har sikret oss å ha med David videre. Han hadde også tilbud fra flere andre klubber, men valgte oss, sier styreleder i Stjernen Bjørn Viggo Nilsen.

Hallström kom fra Sparta foran denne sesongen og har plukket poeng jevnt og trutt denne sesongen. Sju seriekamper før slutt er det kun Dion Knelsen (25 mål) og Curtis Gedig (24 mål) som har scoret mer enn Hallström.

Seks spillere på kontrakt

Også Markus Karlsson, Jostein Ekaas og Jesper Nipe har signert nye kontrakter med Stjernen. Trioen har alle skrevet under en ny ettårsavtale.

Robin Axbom og Anders Pedersen har allerede kontrakt med Stjernen kommende sesong.

- Det betyr at vi har fått en god start, sier Nilsen.

Vil komme flere snart

Han røper at klubben har hatt samtaler med en rekke spillere den siste tiden og at man trolig vil kunne presentere nye navn allerede om få dager.

- Vi er veldig klar over at det kan skape usikkerhet i en spillergruppe at vi nå forlenger med noen, mens vi avventer situasjonen rundt andre. Samtidig mener vi det er såpass viktig at vi er tidlig ute, og det er heller ikke slik at signeringene som nå kommer er i en slags prioritert rekkefølge. Som sagt har vi gitt tilbud til flere, men disse har vært de raskeste til å ta en avgjørelse, sier Nilsen.

Startet Gedig-aksjon

På eget initiativ har Stjernen-supporterne nå startet en innsamlingsaksjon for å beholde Curtis Gedig også kommende sesong. Onsdag morgen var det kommet inn 50.000 kroner.

- Dette er ikke noe klubben verken har bedt om, eller har noe med. Men vi ønsker naturligvis i likhet med supporterne å beholde Gedig. Vi har hatt samtaler med ham og håper selvsagt at han blir værende hos oss, sier Nilsen.

Fredriksstad Blad er kjent med at flere sveitsiske klubber har fulgt Stjernen-backen tett den siste tiden.

- Han har helt sikkert andre tilbud også. Det er naturlig etter å ha hatt en slik sesong, sier Nilsen.

- Har dere fått noen signaler på når Gedig vil gi et svar?

- Nei.

Selv har backen sagt at han holder alle muligheter åpne og at han trives i Fredrikstad.

Les også

Sander Hurrød er norges beste 15-åring i «hockey-skills» - Drømmer om OL-medalje

Les også

Haukeland og Heier kjemper om VM-plass - Får skryt av landslagssjefen

 

Kommentarer til denne saken