Det virker som det ikke er noen lag som tar lett på oss lenger, og vi har vist at vi kan slå hvem som helst. Samtidig svinger prestasjonene våre for mye, forklarer han.

LES OGSÅ: – Vi henger ikke helt sammen

Lørdag tapte de 0–5 mot Vålerenga, et tap Heier synes var vanskelig å forklare.

HØY TEMPERATUR: Det var høy temperatur i kampen mellom Stjernen og Vålerenga lørdag. (Foto: Kent Inge Olsen)

Bygge opp selvtilliten

– Det er vanskelig å sette fingeren på hva som gikk galt. Vi er der, men på en måte så er vi ikke helt der allikevel. Vi taper rett og slett mot et bedre lag, sier han og legger til:

LES OGSÅ: Avgjorde kampen de første ni minuttene

– Det er synd nå som jeg følte vi var på gang med seier mot Stavanger og Kongsvinger. Vi skulle gjerne vært mer stabile, det er 22 mann som gjerne vil vinne og som gjør så godt vi kan.
Nå er Stjernen inne i siste del av sesongen. 34 kamper er spilt og 11 gjenstår før sluttspillet.

– Det er nå vi skal vise at slik vi presterte i september ikke var en tilfeldighet. Det er nå vi skal vise hva vi er lagd av og bygge opp en god følelse før sluttspillet, forklarer han.

LES OGSÅ: – Dette blir min viktigste kamp

Vil klatre til sjuendeplass

Stjernen ligger på en åttendeplass med 41 poeng. På plassen over ligger Lillehammer med 46 poeng. Heier tror Stjernen har gode muligheter til å ta igjen laget fra OL-byen.

DEPPER: Jordan George (til venstre) depper sammen med Sander Valde (liggende på isen) og Henrik Haukeland til høyre. (Foto: Kent Inge Olsen)

– Målet er å klatre opp på sjuendeplass. Og sammenlignet med tidligere sesonger er det veldig deilig at vi nå kan se oppover på tabellen og ikke nedover, sier han og legger til:

– Jeg synes vi er et bedre lag enn dem, og det sier jeg ikke bare for å være positiv. Jeg tror og håper at vi kan gå forbi Lillehammer.

Tøffe kamper foran seg

– Spiller det noen stor rolle om dere havner på sjuende- eller åttendeplass?

– For oss vil det gi en utrolig stor «selvtillittsboost» å klatre til sjuendeplassen. Vi får ikke påvirket valget til topplagene når det gjelder sluttspillet, men det er viktig for vår egen del. Også tror jeg ingen lag tar lett på oss. Vi kan bli relativt farlige i sluttspillet, spesielt om vi blir bedre på bortebane.

Nå venter Lørenskog og Frisk Asker på bortebane, før Stjernen tar imot Sparta.
– Det blir tre tøffe kamper, men vi tar en kamp av gangen. Vi har vist at vi kan slå alle lag, og vi må bare fortsette å utvikle oss og prøve å bli mer stabile. Vi blir eldre for hver dag som går, avslutter Heier.