Gå til sidens hovedinnhold

Bittert tap mot Vålereng

Artikkelen er over 7 år gammel

(Stjernen - Vålerenga 1-2) I årets første kamp tapte Stjernen 0-12, torsdag kveld ble det 1–2. Henrik Haukeland mener at første tapet kun var flaut, mens kveldens tap var mer frustrerende.

Denne kampen kan like gjerne vippe til vår fordel. Vi jobber god defensivt, men scorer ikke nok. Det er vanvittig frustrerende, sier Haukeland.

Han sto en god kamp i mål for Stjernen, men det gjorde også keeperkollega Steffen Søberg er Vålerenga-målet.

– Jeg er skikkelig skuffa nå, det er tungt å tape kamper. Jeg er rett og slett en utrolig dårlig taper, sier keeperen videre.

Vålerenga dominerte hele kampen, men uten å imponere. Og Stjernen hang godt med på notene. Stjernen noterte seg blant annet for flere hundreprosentsjanser som de burde ha scoret på.

LES MER: Tweets og oppdateringer fra kampen.

– Vi har vel ikke helt marginene med oss, men sånn er det alltid for lag som ligger i bunn. Vi må bare jobbe knallhardt fremover, ting snur ikke automatisk.

Haukeland synes selv at Stjernen har levert gode kamper etter Tønsberg borte, og at de nå er et helt annet lag. Med noen unntak.

– Men vi må ta poeng, og det snur ikke automatisk. Vi må jobbe for det. En ting er sikkert, vi kan ikke synes synd på oss selv, det blir ikke enklere av den grunn, avslutter unggutten.

Også Dan Nygård synes tapet mot Vålerenga var bittert.

– Det er keepernes kamp, igjen. Vi slipper inn få mål, så nå gjelder det bare å utnytte sjansene vi får offensivt også, sier Nygård.

Og legger til:

– Jeg hadde vært mer bekymret hvis vi ikke hadde hatt sjanser. Men vi jobber oss til gode muligheter, og må bare få pucken i mål.

Stjernen har nå en uke kampfri før de møter Frisk Asker torsdag neste uke.

– Vi må bruke tiden på å trene godt og knekke koden. Forhåpentligvis kommer ketchupeffekten. Det er mange frustrerte spillere her nå, avslutter Nygård.

Kommentarer til denne saken