Gå til sidens hovedinnhold

Avgjorde kampen de første ni minuttene

Artikkelen er over 6 år gammel

(Kongsvinger-Stjernen 0-6) Henrik Haukeland holdt nullen for andre gang denne sesongen, Stjernen scoret seks mål og tok sin tredje borteseier denne sesongen.

– Jeg tror det er viktig at vi fikk uttelling tidlig i kampen. I tillegg leverer vi en god kamp, selv om tempoet fallet, sier Rasmus Ericsson.

Her er kampen minutt for minutt!

For innen det var gått ni minutter hadde Stjernen allerede scoret fire ganger. Og kampen var så godt som avgjort.

– Tempoet falt

– Vi fortsetter å spille bra hele kampen, men tempoet vårt faller og vi spiller mer rundt i sonen enn å gå på mål. Men totalt sett er det en god bortekamp, sier han videre.
Stjernen har kun vunnet to ganger på bortebane tidligere denne sesongen, nå håper Ericsson at det snur.

– Vi har spilt flere gode bortekamper, men ikke i 60 minutter. Vi har vært litt opp og ned, men ikke fått med oss poeng, sier han og legger til:

– Nå håper jeg at vi kommer til å spille litt mer enkelt og stabilt også på bortebane. Og vi må være litt mer aggressive, avslutter han.

Keeper Henrik Haukeland fikk mot Stavanger 53 skudd på seg, torsdag fyrte Kongsvinger av 25 skudd. Sisteskansen spilte bra og holdt nullen for andre gang denne sesongen.

– Sist du holdt nullen ble det smultringer på trening dagen etter, blir det det nå også?
– Hehe, ja, kanskje det. Det var i alle fall morsomt å spille i dag. Alle gjør en stabil kamp og jeg får mye hjelp. Da blir det ganske enkelt å spille, sier keeperen.

Tøff kamp mot Vålerenga

Han føler med Kongsvinger-spillerne som hadde en stall på 15 spillere til torsdagens kamp.

– De sliter mye med skader og i dag maler vi dem i senk. Det er aldri enkelt med de kampene som «vi må vinne», men starten i dag gjorde at vi fikk en grei kamp, forklarer Haukeland.

Han forteller at med den starten føltes det ut som om en byrde forsvant og at alt ble litt lettere. Lørdag venter Vålerenga i Stjernehallen.

– Det blir en tøff kamp, men jeg tror det blir gøy. Jeg føler at vi har noe på gang og vi har spilt veldig bra hjemme. Vi har vist at vi kan slå hvem som helst, avslutter han.

Kommentarer til denne saken