Morgan Andersen gjør comeback

Morgan Andersen

Morgan Andersen

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

I kveld stiller Morgan Andersen på isen for Stjernen 11 år etter at han la skøytene på hylla. Etter det f-b.no erfarer er det skadesituasjonen i klubben som er grunnen til det noe uventede comebacket.

DEL

Hovedpersonen selv vil ikke bekrefte comebacket, men forteller at han har trent litt med a-laget de siste dagene. Mange av Stjernens rutinerte backer er ute med skade og det er for å hjelpe klubben Andersen nå skal se om formen er god nok til å bidra på isen.

På direkte spørsmål fra Radio Fredrikstad om comebacket er et faktum sier Andersen:
- Du får komme i hallen i kveld å se, kanskje jeg dukker opp.

Morgan Andersen spilte sist for Stjernen sesongen 97/98.

- Ikke topptrent

Trener Ulf Weinstock bekrefter at Morgan går på is når Lillehammer er motstander i kveld. Han har sett ganske så pigg ut på trening og Weinstock er spent på om Andersen kan ha noe å bidra med. Det er uten tvil backsituasjonen i klubben som nå fører til dette comebacket.

Les alt om Stjernens back-problemer her!

- Morgan Andersen har ikke trent med laget lenge, han har bare noen få istreninger bak seg. Det skal bli spennende å se hva han kan bidra med på ren rutine, han er jo ikke topptrent ,sier Weinstock.

Stjernen avventet i det lengste med tanke på Martin Sletbak som man håpet skulle bli spilleklar. Men han sliter fortsatt med en hodeskade og er uaktuell. Weinstock synes det er en lei situasjon klubben er i med så mange rutinerte backer ute med skade.

- Det er kjempetrist Dersom Juntti, Sletbak og Berggren var friske hadde vi ikke måttet tenke på andre løsninger, vi får bare håpe ikke skadene blir langvarige, sier Weinstock.

Artikkeltags