Gå til sidens hovedinnhold

Stjernen tapte etter dramatisk avslutning

Artikkelen er over 3 år gammel

(Stjernen-Lillehammer 3-4) Joshua MacDonald fikk en eventyrlig sjanse til å bli helt, men bommet på sin straffe i 3. periode. Isteden var det gjestene fra Lillehammer som dro seieren i land.

Stjernen fikk en marerittstart på søndagens oppgjør mot Lillehammer. Sander Berg som hadde fått tillit mellom stengene måtte plukke den første pucken ut av nettet etter to minutters spill.

I overtall slurvet Stjernen og på en kontring satte Stephan Vigier inn ledermålet. Etter drøye fire minutter doblet Lillehammer ledelsen ved Christian Fosse. Det var nok til at Sander Berg overlot keeperplassen til Tommy Johansen.

Stjernen var likevel det førende laget og klarte å slå tilbake. Først ved Marcus Bryhnisveen, så ved Niklas Bröms. 2–2 etter de første 20 minuttene. Lillehammer tok en tidlig ledelse i midtperioden ved Nick Dineen, men det var ikke ufortjent at Marcus Bryhnisveen utlignet til 3–3. Flere mål ble det ikke i 2. periode.

De siste 20 minuttene ble dramatiske. Joshua MacDonald fikk straffe, men bommet. Isteden var det gjestene som på nytt tok ledelsen 4–3. Karel Slavata pådro seg en tominutter.

Åtte sekunder senere satte Nick Dineen inn pucken i målet. Flere mål ble det ikke og dermed ble Stjernen påført en ny nesestyver.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:15.