Vålerenga vant lørdagens oppgjør i eliteserien 3-2. Stjernen var absolutt med på note, men maktet ikke å få inn en utligning.

- Jeg vet ikke hva som skjer i 2. periode. Vi spiller elendig, så naturligvis er jeg skuffet når dette skjer, sier Stjernen-trener Tolvanen.

Stjernen ledet

Stjernen hadde Vålerenga i kne, men to mål i midtperioden gjorde at gjestene fra Oslo øst kunne ta med seg alle tre poengene hjem. De lå under 0-1, men scoringer av David Hallström opg Peter Wennerström gjorde at de røde kunne gå til sidebytte med en 2-1 ledelse. I midtperioden slo Enga tilbake.  Colin Spaberg Olsen ble matchvinner med sin 3-2 scoring etter drøye 13 minutter i 2. periode.

Les også: Stjernens filosof

- Laget var ikke til å kjenne igjen, men heldigvis klarte vi å slå tilbake i 3.periode. Vi hadde fortjent et utligningsmål, mener finnen. Han gjorde noen endringer i formasjonene før siste periode, men uten at det slo positivt ut.

Burde utlignet

Stjernen fiikk flere sjanser til å utligne de siste 20 minuttene, men gjestenes keeper Steffen Søberg leverte en solid innsats.

- Jeg synes vi leverte en god åpning på matchen, men hva som skjedde i 2. periode vet jeg ikke. Likevel klarte vi å skape et trykk på dem i 3. periode, men keeperen deres var god, skryter Stjernens målvakt Brady Hjelle som leverte en solid match mellom stengene.

- Jeg ønsker hver kamp at spillerne skal være på i 60 minutter. I dag var de det kun i 40 minutter, sier Tolvanen til f-b.no.

Førstkommende torsdag er det ny kamp. Da venter Frisk Asker på borteis.