Stjernen gjør et krafttak for kreftsaken

Ørjan Løvdal og Dag Solheim vil lage hockeyfest i romjulen.

Ørjan Løvdal og Dag Solheim vil lage hockeyfest i romjulen. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

28. desember er det romjulshockey i Stjernehallen. Ørjan Løvdal og Dag Solheim håper publikum stiller opp – og det er flere årsaker til det.

DEL

Stjernen møte MS både hjemme og borte i romjulen. 28. desember spilles kampen i Stjernehallen. Det blir mer enn bare enn vanlig hockeykamp. Stjernen markerer nemlig «Hockey mot kreft» denne dagen.

– Vi har et samarbeid med «Hockey mot kreft» og det er andre året vi har logoen på hjelmen og drakta. I romjulen håper vi å samle inn en ekstra pen slump med penger til barnekreftforeningen. Det blir mange tiltak i hallen med loddsalg, bøsser, salg av Stjernenbrødet og så videre der alle inntektene går til prosjektet. Det gleder vi oss til, sier Dag Solheim i Stjernen.

Ishockeyen er en av få idretter som har fullt program også i romjulen. Flere steder er det å gå på hockeykamp akkurat da, en tradisjon. Duoen Solheim/Løvdal håper det kan bli det også i Fredrikstad.

– Her i byen har det egentlig aldri vært tradisjon for det. Mange kommer hjem til julen, man har kanskje noen ekstra fridager, og da er Stjernehallen en glimrende møteplass, synes vi. Det blir julestemning og forhåpentligvis også skikkelig hockeystemning, i tillegg til at man altså kan støtte en god sak, sier de.

De yngste supporterne slipper å betale inngang.

– Det blir gratis inngang for alle barn opp til 16 år, og supermaskoten Falco er helt i hundre og garanterer for at de hundre første som kjøper ordinære billetter bare betaler 100 kroner, sier markedssjef Ørjan Løvdal.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags