Sparta-kvartett ute mot Stjernen

Ute: Lasse Fjeldstad scoret mot gamleklubben i en av sesongens treningskamper. Noe scoring blir det derimot ikke i generalprøven. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen)

Ute: Lasse Fjeldstad scoret mot gamleklubben i en av sesongens treningskamper. Noe scoring blir det derimot ikke i generalprøven. (Foto: Henrik Myhrvold Simensen) Foto:

Lasse Gjeldstad, Andreas Klavestad, Christopher Henriksen og Didrik Nøkleby Svendsen går alle glipp av seriepremieren mot Stjernen.

DEL

Søndag braker det løs i Stjernehallen. Mens vertene er i ferd med å få samtlige spillere tilbake igjen etter småskader sliter de blå med det motsatte.

Lasse Fjeldstad har en skade i den ene armen, og skal til utredning denne uken.

- Han blir ikke spilleklar til seriestarten, sier trener Sjur Robert Nilsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

Heller ikke Andreas Klavestad, Christopher Henriksen eller Didrik Nøkleby Svendsen er aktuelle, skriver avisen.

Tirsdag kveld tapte Sparta sin generalprøve mot Frisk Asker. Oppgjøret endte 1-3 i Asker-lagets favør.

- Jeg synes ikke vi er gode i første periode. Vi er nummer to på nesten alle løse pucker. Frisk er mer hete enn oss. Andre periode blir preget av at det er mange utvisninger begge veier. Vi har et bra spillemessig power play, men det blir for få avslutninger. Vi blir litt for omstendelige. Vi har et bra undertallsspill, sa trener Sjur Robert Nilsen til SA etter kampen.

Sparta står med fem seire og fire tap i sesongoppkjøringen. To av triumfene har kommet mot Stjernen.

Tilbake

For Stjernens del ser skadesituasjonen langt lysere ut. Karel Slavata var tilbake mot MS. I tillegg meldes det om at kaptein Michael Eskesen er klar for spill igjen. Kanskje blir det også debut for Petter Røste Fossen.

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags