Reiste skadeskutt til Hamar - fikk to nye skader

LANG HJEMREISE: Bengt-Åke Gustafsson måtte konstaterer at det ble et nytt bortetap.

LANG HJEMREISE: Bengt-Åke Gustafsson måtte konstaterer at det ble et nytt bortetap. Foto:

Storhamar-Stjernen 6-2) Bengt-Åke Gustafsson hadde et håp om poeng på stillingen 2–2 i midtperioden, men i løpet av 12 minutter punkterte Storhamar matchen på Hamar. - Vi får regne opp hvilke spillere vi har tilgjengelig i morgen, sier trener Bengt-Åke Gustafsson.

DEL

Forrige gang Stjernen gjestet Hamar kunne de returnere med to poeng etter å ha vunnet på straffeslag. Utgangspunktet var tirsdag dårligere, ettersom Stjernen manglet de to beste poengplukkerne i Hampus Gustafsson og Albin Lindgren. I tillegg manglet de også Anders Pedersen, Karel Slavata og keeper Tommy Johansen.

- Det hjelper ikke på saken at både Marcus Bjørsland og Jonathan Hermansson måtte ut med skader. Vi vet ikke statusen på omfanget av deres skader, så det får vi sjekke ut på onsdag morgen, sier "Bengan" til Fredriksstad Blad.

Hadde full kontroll

Sander Berg åpnet matchen med et par solide redninger. Ikke minst den etter seks minutter var sterk etter at Kauppila hadde surret det til i midtsonen. Etter 11 minutter tok vertene ledelsen. Aaron Irwing fikk lade kanonen og den første pucken sang i nettmaskene. Et minutt før sidebytte doblet Storhamar ledelsen. På en keeperretur var Joel Johansson frempå og vipset inn en ny scoring.

- Vi slurver og blir som vanlig straffet hardt for våre feil, konstaterer Bengt-Åke Gustafsson.

Stjernen slo tilbake

Da Storhamar så ut til å ha det hele under full kontroll i midtperioden, så slo Stjernen tilbake.

- Vi snakket om det i pausen at vi måtte komme inn på kassa og ikke minst prøve å skape noe. Det lykkes vi med, sier Gustafsson som fikk noen hyggelige minutter i boksen sammen med Rune Gulliksen. Hjelpetrener Darren Treloar var ikke med til Hamar på grunn av lungebetennelse. Den tidligere Storhamars-spilleren Erik Børresen snappet opp en puck i midtsonen. Han kom på blank og var nådeløs. 2–1 og ny spenning. Tre minutter senere kom 2–2 scoringen. Marcus Bjørsland fikk lade kanonen. Eirik Børresen dekket keeper og stor jubel i Stjernen-leiren. Der og da var det et lite håp om poengfangst, men det håpet skulle raskt forsvinne.

En transportetappe

Mikael Dokken lompe av et skudd på backhand snek seg inn bak Berg. Og da Fredrikstad-gutten Martin Rønnild og Christian Bull økte til 5–2 før sidebytte, ja så ble de siste 20 minuttene en ren transportetappe for hjemmelaget. Lars Erik Hesbråten fastsatte i sin 600 kamp like før slutt sluttresultatet til 6–2. Nå må Stjernen opp i ringene før Sparta kommer på besøk torsdag til Stjernehallen. Sparta vant tirsdagens hjemmekamp mot Ringerike med 2–1.

Kampfakta:

Storhamar – Stjernen 6-2 (2-0, 3-2, 1-0)

3247 tilskuere

Mål:

1. periode:

1-0 (11.49) Aaron Irving (Patrick Thoresen, Victor Svensson), 2-0 (18.51) Joel Johansson (Martin Rønnild, Thoresen).

2. periode:

2-1 (24.51) Eirik Børresen (Antti Kauppila), 2-2 (27.22) Børresen (Marcus Bjørsland, Daniel Trnavsky), 3-2 (27.35) Mikael Dokken (Irving, Lars Erik Hesbråten), 4-2 (31.40) Rønnild (Svensson, Thoresen), 5-2 (39.44) Christian Bull (Svensson, Rønnild).

3. periode:

6-2 (59.27) Hesbråten (Mikael Zettergren, Steffen Thoresen).

Dommer:

Mads Frandsen, Frisk Asker, Petter Bjerkan Bakken, Rosenborg.

Utvisninger:

Storhamar 5 x 2 min. Stjernen 5 x 2 min.

Skuidd: 44-20

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags