Klokken 17 smeller det i Stjernehallen

ENDELIG:  Leif «Strumpan» Strömberg gleder seg til sin første isøkt i Stjernehallen.

ENDELIG: Leif «Strumpan» Strömberg gleder seg til sin første isøkt i Stjernehallen.

Klokken 17.00 i ettermiddag leder Stjernens nye trener Leif «Strumpan» Strömberg (55) sine spillere i Stjernehallen for første gang.

DEL

Allerede i forrige uke gikk Stjernen-spillene på is i Halden Ishall, men mandag er det duket for hjemmeis igjen.

– Forhåpentligvis er det mange som er nysgjerrige på nysigneringene, så vi håper på en  god oppslutning, sier Dag Solheim på vegne av klubben.

Alle på plass

– Alle spillerne er varslet på plass og etter treningsøkten vil det bli en mulighet for supporterne å slå av en prat med trenerne og spillerne i Sørlie-losjen (VIP-lokalene). Dette blir en fin anledning til å komme nærmere inn på dem, legger Solheim til. I et lørdagsintervju med Fredriksstad Blad la ikke lagest nye trener Leif «Strumpan» Strömberg skjul på at han gleder seg til alvoret tar til.

Kjedelig sommer

– Sommeren er alltid litt kjedelig fordi jeg og laget ikke er i rampelyset, det er der vi skal være, uttalte Strömberg som samtidig lovte at laget skulle spille en attraktiv og fartsfylt hockey denne sesongen.

– Det er alltid laget først, så hvis det går bra, er det de som får oppmerksomheten. Går det ikke bra er det min jobb å møte publikum og media. Jeg beskytter ikke meg selv, med årene har jeg blitt tykkhudet. Hockey er underholdning, alle vil se et lag som jobber hardt. Det skal vi prøve å få til, la Strömberg til. Førstkommende torsdag spiller Stjernen sin første treningskamp i Stjernehallen. Lørenskog er motstander.

Slik er oppkjøringen

Slik er resten av oppkjøringen til Stjernen før de tar imot Sparta til et realt lokaloppgjør i serieåpningen den 9. september.

15. august: Lørenskog (borte)

17. august: Sparta (borte)

22. august: Manglerud/Star (hjemme)

24. august: Sparta (hjemme)

3. september : Manglerud/Star (borte)

Send inn tekst og bilder «

Fortell nyheter om deg selv, din idrettsklubb/forening osv., både på nett og i papir

Artikkeltags