Det blir sikkert greit med spillefri, men aller helst hadde jeg ønsket meg ny kamp mandag og revansj, sier keeper Henrik Haukeland.

Han var frustrert etter tapet mot Frisk Asker. For det var en kamp han mener Stjernen kunne og burde vunnet.

Vi fulgte kampen direkte her

 – Ikke smarte nok

– Vi burde vunnet, men vi er ikke disiplinerte nok og vi er ikke smarte nok. Det er frustrerende, sier han videre.

Stjernen fikk en horribel start på kampen. Først fikk de Daniel Trnavsky utvist før det hadde gått et minutt. Stjernen holdt unna i undertall, men bare et drøyt minutt senere scoret Kenny Kearney for Frisk Asker. To minutter senere utlignet Peter Wennerström.

Seks minutter ut i andre periode scoret Thomas Valkvæ Olsen for Frisk Asker og sendte gjestene nok en gang opp i ledelsen. Etter 11 minutter utlignet Jordan George for hjemmelaget.

Les også: – En av ligaens aller beste

Frustrerende tap

– Det er vanskelig å sette fingeren på hva som går galt, og det er en kamp som bølger frem og tilbake. Men vi gir bort et par mål, mens de er gjerrige bakover og slipper oss ikke lett til, sier han og legger til:

– Vi burde vel scoret mer enn to mål på hjemmebane også.

Sju minutter ut i tredje periode scoret Denny Kearney sitt andre for kvelden og sendte gjestene opp i ledelsen for tredje gang. Stjernen tok ut keeper for å jage en utligning, men Petter Kristiansen satt pucken i åpent mål og punkterte kampen.

– Vi er på høyde med Frisk Asker og derfor er det ekstra frustrerende å tape. Det er slike kamper vi må vinne.

Les også: – Målsettingen er opprykk

Nå venter en hard treningsuke for Stjernen før det er noen dagers juleferie.

– Laget har sikkert godt av noen fridager for å hente oss inn. Men jeg er revansjesugen og skulle gjerne spilt med en gang. To uker til neste kamp er lenge.

Magnus Sundquist synes det var en bra hockeykamp og vil ikke grave seg ned etter tapet.

– Vi kan ikke male fanden på veggen. Vi taper på egne feil og på mindre gode beslutninger, sier trener Magnus Sundquist og legger til:

Vi kunne like gjerne vunnet i dag. Frisk Asker venter på motstandernes feil og utnytter feilene, da vinner de kampen.