Det sier Stjernen-trener Magnus Sundquist.

Han har feiret jul hjemme i Sverige med familien i Fagersta. Fredag var han og spillerne tilbake i Stjernehallen.

LES OGSÅ: – Vi har blitt mye tryggere

– Det har vært veldig deilig med noen fridager, men nå blir det godt å komme i gang igjen også. Vi gleder oss til innspurten på sesongen, sier Sundquist.

Over- og undertall

Før juleavbrekket trente Stjernen hardt og intensivt for å legge et godt grunnlag for siste del av sesongen. Fredag, lørdag og søndag er det mer terping og detaljtrening som står på menyen.

– Vi ville trykke skikkelig til før fridagene slik at vi kunne ta fri med god samvittighet. Nå blir det mer detaljerte treninger hvor vi skal jobbe med blant annet over- og undertallsspill, forklarer treneren.

LES OGSÅ: FB lanserer egen Stjernen-app

Søndag venter Manglerud Star i Stjernehallen, i nest siste kamp i år og første kamp i serieinnspurten.

– Det er klart det er viktig å få en god start etter oppholdet, men det tenker alle lag. Vi har MS og Sparta i de to neste kampene og skal kjempe om seks poeng. Det kan vi ta, men vi kan også stå igjen med null, sier Sundquist.

Favoritter

Han garanterer at Stjernen ikke kommer til å undervurdere MS. Og at han tror at spillerne er klare for å ha et favorittstempel i den kampen.

– Det er uvant for laget vårt å ha et favorittstempel, men jeg synes vi har håndtert det greit tidligere i år. Jeg er glad om vi vinner mot MS, men det er ingen selvfølge.

LES OGSÅ: Knallhard «juleferie» for Stjernen

Han forventer en tøff og jevn kamp, og håper at Stjernen bygger videre på sitt gode defensive spill.

– MS har også spilt godt defensivt og har utnyttet de mulighetene de har fått. Vi må fortsette med vårt stabile spill, spesielt i egen sone. Vi har sett at et trygt defensivt spill også vil gi oss muligheter offensivt, forklarer treneren.

Alle tilbake på trening

Han er glad for å ha alle spillerne tilbake på trening og dermed kunne øke konkurransen om plassene. Markus Karlsson og Anders Pedersen, som begge har vært ute i en lengre periode med skader, er tilbake i trening. Unggutten Jesper Nipe har vært på landslagssamling, men er nå tilbake. Og Erik Lundin og Peter Wennerström som begge har vært preget av skade og sykdom er tilbake for fullt.

LES OGSÅ: Haukeland ønsker revansj, ikke ferie

– Det gjør at det blir større konkurranse på trening, men også om plassene til kamp. Karlsson og Pedersen er jeg ikke sikker på om er kampklare enda, men det er rett rundt hjørnet.

Konkurranse om plassen

Spesielt på backsiden har større konkurranse om plassene hatt en positiv effekt.

– Etter at vi hentet inn Ben Blood og har fått Lundin tilbake har jeg merket at de unge spillerne våre har blitt enda bedre. Det er ikke like mye press på dem, sier han.

– Konkurransen om plassene er sunt, samtidig som det er en god mulighet til å utvikle våre unge spillere.