– Han har vært en av våre bedre spillere etter han kom inn for et par uker siden. Jeg er strålende fornøyd med hva han har bidratt med, sier Stjernen-trener Magnus Sundquist om nyervervelsen.

Jarmo Jokila ble hentet til Stjernen etter at amerikanske Robby Dee måtte forlate klubben grunnet personlige årsaker. Jokila ble kåret til banens beste i debuten mot Sparta, og har høstet mye skryt for sin innsats så langt.

Robby Dee bidro for øvrig med seks poeng på sine seks kamper i Stjernen-drakten.

– Plager det deg at han ikke har bidratt med mål eller assists så langt?

– Nei, absolutt ikke. Jarmo har vært strålende, og det er bare tilfeldigheter som gjør at han ikke har gjort poeng så langt, sier Sundquist.

Etter to sesonger i slovakisk hockey hvor finnen gjorde 71 poeng på 101 kamper, vendte Jokila tilbake til Finland og spill for klubben Leki på nest høyeste nivå  før denne sesongen. Etter kort tid byttet han klubb til Kiekko-Vantaa, hvor han spilte tolv kamper før han meldte overgang til Stjernen.

– Har han vært bedre enn forventet, Sundquist?

– Nei, vi var fullstendig klar over kvalitetene til Jarmo da vi hentet ham. Han har levert varene så det holder, og jeg føler meg trygg på at han også vil bidra med poeng i sesonginnspurten, sier Sundquist.