Gå til sidens hovedinnhold

Ferdig som hovedtrener

Artikkelen er over 10 år gammel

Søndagens kamp mot Vålerenga kan være den siste kampen Morgan Andersen leder som Stjernen-trener. Det er Ørjan Løvdal som leder treningen fredag ettermiddag. f-b.no kommer med mer.

Styreleder i Stjernen, Lars Joramo, bekrefter i dag overfor f-b.no at klubben nå diskuterer en midlertidig trenerløsning ut sesongen.

– Morgan og jeg har senest i dag diskutert hva vi gjør videre og hvordan vi legger opp løpet inn mot en kvalifisering, sier Joramo.

Avklaring mandag

– Morgan og jeg som ansvarlige må finne de gode løsningene. Vi har hatt en god dialog på dette. Nå må vi se på hva som er best for spillerne og klubben, sier Joramo.

– Betyr det at Morgan Andersen har stilt sin plass til disposisjon?

– Morgan har et stort hjerte for klubben og har sagt at han til enhver tid gjør det som er best for Stjernen, sier Joramo.

– Vi trenger litt tid på å bestemme oss for hva slags løsning vi skal gå for, fortsetter han.

Tiden Joramo og Stjernen trenger for å komme frem til en løsning er lørdag og søndag.

For:
På mandagens trening kan en ny midlertidig løsning være på plass.
Og løsningen kan hete Trond Magnussen.

Har pratet med Magnussen

– Vi har tegnet opp flere løsninger. Trond er en av de vi absolutt kunne tenke oss. Han har den tyngden og den standingen i byen vi føler vi trenger til å ta oss gjennom en eventuell kvalifisering med et godt resultat, sier Joramo.

Trond Magnussen ville i formiddagstimene ikke verken avkrefte eller bekrefte om han har hatt dialog med Stjernen om en mulig trenerjobb, men etter hva Fredriksstad Blad kjenner til skal klubben allerede ha kommet med et tilbud til den tidligere Sverige-proffen.

Vil fortsette som sportssjef

Joramo understreker at Morgan Andersen er ansatt i klubben som sportssjef og at dette er en stilling han vil fortsette i uansett hva som skjer med trenerspørsmålet.

– Trenergjerningen er egentlig noe Morgan bare har hatt på toppen av sin stilling som sportssjef, sier Joramo.

f-b.no har forsøkt å få en kommentar fra Morgan Andersen uten å lykkes.

Kommentarer til denne saken