Gå til sidens hovedinnhold

Stjernen-podden: – Ingen av importene våre vil gå til andre norske lag. Det skjer ikke.

Artikkelen er over 1 år gammel

Darren Treloar, sportssjef i Stjernen, er mannen som hentet inn Stjernens import-spillere i sommer og høst. I denne podkasten snakker han om jobben som gjøres for å beholde dem i Stjernen.

Treloar har allerede startet dialogen med importenes agent for å undersøke muligheten for å forlenge avtalene med dem. Så langt har responsen vært svært positiv, ifølge sportssjefen. Samtidig er han veldig klar over at de alle er interessert i å ta steget videre og at de kom til Stjernen nettopp for å vise seg fram. Men én ting kan han nærmest garantere:

– Ingen av importene våre vil gå til andre norske lag. Det skjer ikke, sier han i podkasten.

Sammen med Vidar Henriksen, Joakim Simensen og programleder Torgrim Bakke er Treloar også med på å snakke om de to siste kampene til Stjernen, som ga fire poeng (ett mot Vålerenga borte og tre mot Narvik hjemme), hva klubbens suksess betyr for klubben utenfor isen og vi ser frem mot de kommende kampene mot Lillehammer borte og Stavanger hjemme.

– To vanskelige kamper som kan gå begge veier, men om vi skal ønske oss seier i en av dem må det bli mot Lillehammer grunnet tabellsituasjonen, mener FB-journalist Simensen.

– Vi ser oss ikke bakover på tabellen nå. Vårt håp er å klatre videre, sier Treloar om tabellsituasjonen.

Kommentarer til denne saken