Gå til sidens hovedinnhold

Heidi sang seg videre i Stjernekamp

Artikkelen er over 6 år gammel

Denne uken var det duket for opera på Stjernekamp. Heidi Gjermundsen Broch imponerte og sang seg videre til neste uke.

Lørdag kveld var det ekstra spennende å følge med på Stjernekamp. To deltagere måtte forlate konkurransen, og de fikk prøve seg i kanskje konkurransens vanskeligste sjanger, nemlig opera. 

I faresonen forrige uke

Forrige lørdag var sjangeren hip hop. Broch var en av tre med færrest stemmer, og dermed i faresonen til å ryke ut. Det tippet hennes vei, og det ble Erik Søfteland som måtte forlate konkurransen.

– Etter forrige uke er det en stor bonus at jeg fikk stå på scenen i dag, forteller hun.

Imponerte stort

Denne uken fremførte hun sangen "Habanera" av Carmen (1875). Broch hadde aldri sunget opera før (unntatt i dusjen). Med sin kraftige stemme og skuespill fikk hun veldig gode tilbakemeldinger fra dommerne, og betraktelig mange flere stemmer enn forrige lørdag.

– Dette var veldig flott og fantastisk bra. Du har jobbet godt denne uken og laget ordenlig show. I kveld ser man tydelig at du er en skuespiller, og du synger så bra, sier ekspertdommer Solveig Kringlebotn.

– Det høres og ser opera ut, sier dommeren Thomas Fjelberg.

Gleder seg til neste uke

Broch synes selv det var veldig gøy å stå på scenen i kveld, og gleder seg allerede til neste uke. I kveld var hun en av de som gikk direkte videre til neste lørdag.

– Det var fantatisk gøy å synge opera. Det er så gøy å holde på med. Jeg synger det mye i dusjen for å si det sånn, sier hun og ler.

Neste lørdag skal deltagerne få prøve seg i gospel og heavy metal.

Kommentarer til denne saken