Heidi ute av Stjernekamp

Heidi Gjermundsen Broch leverte under begge sjangrene i kveldens Stjernekamp, men måtte foralte konkurransen.

Heidi Gjermundsen Broch leverte under begge sjangrene i kveldens Stjernekamp, men måtte foralte konkurransen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Kun en uke før semifinalen måtte Heidi Gjermundsen Broch fortate Stjernekamp.

DEL

Nå er det to uker igjen til finalen, og denne lørdagen var det musical og duettkveld i Stjernekamp. Fire av de gjenværende deltagerne kjempet om semifinaleplass neste lørdag.

-Noe av det beste du har gjort

Kveldens første sjanger var musical. Broch fremførte sangen "Du måste finnas" fra musicalen «Kristina från Duvemåla», som hun også fremførte på hjemmebane under avsluttingskonserten av Tall Ship Races i Fredrikstad for et år siden. Selveste musicalkongen Peter Jöbak ble imponert av hennes stemme, og ville gjerne samarbeide med henne i en senere anledning. 

– Du leverer virkelig! Dette er noe av det aller beste du har gjort i Stjernekamp så langt, sier dommeren Mona B. Riise. 

– Dette var helt fantastisk, jeg klarer ikke si noe mer, da begynner jeg bare å gråte, sier kveldens ekspertdommer Frank Kjosås mens han tørket bort noen tårer.

Under kveldens andre sjanger skulle hun synge duett med Trine Rein til 80-talls klassikeren «Sisters Are Doin' It for Themselves». Med paljetter og innøvde dansetrinn leverte de begge to igjen, men dommerne savnet det lille ekstra.

- Dere synger låten bra begge to, men det blir litt det samme hele veien. Jeg skulle ønske dere gjorde den litt annerledes, sier Mona.

Fikk færrest stemmer

Rein og Broch var de to som hadde fått færrest stemmer. Denne gangen holdt det ikke for Broch, og det var hun som måtte forlate Stjernekamp.

– Jeg er veldig fornøyd med å komme blandt de fire siste, sier hun fra scenen.

Artikkeltags