I anledning åpningen av hotellet Sommerro på Solli plass, inviterte hotellkongen Petter Stordalen (59) onsdag kveld til en stjernespekket festkveld med «The Great Gatsby»-tema.

Hotellet åpnet dørene for gjester 1. september, og Petter Stordalen har tidligere avslørt overfor Nettavisen at det er lagt mye penger inn i prosjektet. Faktisk har det kostet over ti millioner kroner å bygge hvert enkelt rom på Sommerro.

Selv ankom Stordalen festen med kjæresten, svenske Märtha Elander Wistén (32).

Gjorde som døtrene

På den røde løperen utenfor luksushotellet var det flere festklare kjendiser som dukket opp i sine flotteste antrekk.

Blant andre Øystein Stray Spetalen (60) og kona, Charlotte Spetalen (48). Det siste året har parets døtre, Sophie (18) og Jenny (20), vært å se på kjendisfester verden over, men onsdag var det altså foreldrene som tok seg en fest i godt lag.

Ekteparet så ut til å storkose seg, og på Instagrams historiefunksjon delte Charlotte Spetalen flere blinkskudd:

Også flere andre kjendiser har delt bilder og klipp fra festen, der blant andre Karpe sto for underholdningen:

Også justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (29), som for øvrig er god venninne av hotellkongens datter, Emilie Stordalen (30), var å finne blant gjestene. Hun ankom Art Deco-hotellet ikledd et tidsriktig antrekk med tanke på 1920-temaet – med rød leppestift, perlekjede og fjær i håret.

Tilbake på rød løper

Influenser Sophie Elise Isachsen (27) var på sin side tilbake på den røde løperen for første gang siden hun nylig avslørte at hun har vært innlagt i fem uker som følge av pillemisbruk.

Isachsen var sist å se på en rød løper under Aschehougs hagefest i slutten av august, før hun tok en pause fra sosiale medier og «forsvant» fra offentligheten en periode. Fem uker senere avslørte hun i NRK-podkasten «Sophie og Fetisha» at hun tok en pause for å legge seg inn på rehabilitering for rus.

Dette som følge av at hun i over ett år hadde løyet til alle rundt seg om at hun hadde sluttet med beroligende tabletter.

Nå ser det imidlertid ut til at ting ser lysere ut for Isachsen.

– Det går veldig bra, livet smiler, sa influenseren til Se og Hør på den røde løperen før festen onsdag.

Se flere av kjendisgjestene på den røde løperen under: