I kveld gifter «Staysman» seg på Senkveld

Artikkelen er over 4 år gammel

Stian «Staysman» Thorbjørnsen trodde han «bare» skulle være gjest hos Thomas og Harald i Senkveld. Istedet ble han invitert til sitt eget bryllup.

DEL

Han er vant til selv å ha regien på scenen, men under kveldens Senkveld får publikum se en litt annen utgave av artisten. For istedenfor å være en vanlig gjest i programmet, hadde programlederne Thomas og Harald alliert seg med Thorbjørnsens samboer Tina Svestad.

Det hele endte med at Staysman giftet seg på tv.

– Haha, jeg trodde jeg skulle synge i et bryllup senere på kvelden, men så endte det med at jeg giftet meg selv. Det var helt sjukt, ler Thorbjørnsen.

Lurt trill rundt

Staysman var egentlig invitert til å være med på «Senkveld rurprise», der gjestene blir utfordret til å gjøre ting de ikke er helt forberedt på. Men denne gangen var det lagt inn en ekstra tvist. Istedenfor at han skulle synge en kjærlighetsvise i noen andres bryllup, fikk han plutselig beskjed om at bryllupet var hans eget.

Giftemålet skjedde for tre uker siden, men først i dag blir programmet vist på tv.

– Jeg må innrømme at jeg fikk «noia» til å begynne med. Men det viste seg å bli en fantastisk seremoni og fest. Jeg fikk se klippet fra Senkveld-reportasjen denne uken, og det ble faktisk veldig kult. Jeg angrer ikke et sekund, sier han.

Fridde på scenen

Staysman fridde til Svestad på scenen under en Se&Hør-fest for et par måneder siden. Men at han skulle bli lurt trill rundt av sin store kjærlighet, hadde han ikke sett for seg.

– Jeg trodde vi var ferdig med overraskelser etter frieriet mitt, men så feil kan en ta. Hun lurte meg trill rundt. Jeg hadde ikke en anelse om hva hun og Senkveld-gutta planla, sier han.

Selve vielsen skjedde i Glemmen kirke, mens festen ble arrangert på Quality.

– I ettertid har jeg tenkt at jeg kom ganske billig fra det. Der alle andre må planlegge i månedsvis, fikk jeg gifte meg uten noe som helst mas i forkant. I tillegg klarte de å samle 80 av våre nærmeste venner og familie, så kvelden var egentlig helt perfekt, sier han.

Hadde du sett for deg et kirkebryllup?

– Ja, jeg hadde faktisk veldig lyst til å gifte meg i kirken, mens Tina så for seg et mer eksotisk bryllup. Det er kanskje grunnen til at jeg ikke ikke skjønte noe på forhånd heller, siden hun aldri har snakket om et kirkebryllup, sier han.

Bryllupsreisen ble lagt til Thailand – en tur han faktisk visste at han skulle på.

– Vi hadde bestilt ferie til Thailand på forhånd. Lite visste jeg om at det skulle bli bryllupsreisen min, sier han.

– Gruer du deg til å se giftemålet på tv?

– Haha, nei. Jeg har som sagt sett reportasjen allerede, og det var veldig kult. Jeg har gjort langt verre ting på tv, ler han.

Senkveld kan du se på TV2 i kveld klokken 21.40.

Artikkeltags