«Staysman» tatoverte terning

Minne for livet: Terningen og tittel på anmeldelsen er på plass på armen til forfatteren.

Minne for livet: Terningen og tittel på anmeldelsen er på plass på armen til forfatteren.

Artikkelen er over 3 år gammel

Stian Thorbjørnsen tar en «Ari» og har festet nok et minne til kroppen. Tittel og terning fra bokanmeldelsen i Fredriksstad Blad er nå på plass. Pris: 1.500 kroner.

DEL

For vi kunne ikke dy oss og spørre; hva koster en egenreklame på egen kropp nå for tiden?

– Jeg har vel 28 tatoveringer på kroppen nå, og alle sammen har en historie eller er et minne. Og jeg er heldig og har en god avtale med House of pain som også fikk på plass femmeren og «Lett og lekent om et ekstremt liv». Jeg har jo stort aldri fått annet enn enere på terningen, så da var det ille stas med en femmer. Den er et minne om boka, og anmelder Erik A. Pedersens tittel er nå med meg resten av livet. Les vår anmeldelse av boken her: Lett og lekent om et ekstremt liv

– Ble du inspirert av Ari Behn og hans sekser?

– Ja, faktisk, og jeg er en fan. Jeg har truffet ham en gang. Han sto ved siden av meg på brygga, lenge før noen visste hvem jeg var. Han spurte hva som skjedde hvis han trykket på ON på ON/OFF-tatoveringen min. Da svarte jeg at propellen jeg har fått tatovert på ryggen ville starte. Han lo, vi fant fort tonen, og satte oss ned. Jeg drakk øl på hans regning, og vi hadde mye til felles mens vi pratet en stund, blant annet om Afghanistan, sier «Staysman».

Han er denne uka vestpå for å signere bøker hos bokhandlere i Bergensområdet.

Jeg har jo stort aldri fått annet enn enere på terningen.

Stian Thorbjørnsen, debuterende forfatter

Artikkeltags