Gå til sidens hovedinnhold

«Staysman» vil gi noe tilbake til Fredrikstad – deler ut 50 gratisbilletter til Spektrum-konsert

Artikkelen er over 2 år gammel

Når Staysman & Lazz inviterer til «Den sykeste festen» i Oslo Spektrum lørdag 23. mars, spanderer Gressvik-duoen konsertbillett og buss til og fra Oslo på 50 innbyggere fra Fredrikstad.

– Jeg har fått så mye støtte lokalt at det er kost å gi noe igjen. Det har rørt meg helt sykt, sier Stian «Staysman» Thorbjørnsen fra Gressvik.

For 2018 har NRKs «10 på topp»-programleder fått både næringslivets Publisitetspris, Plankebæreren og Fredriksstad Blads Publikumsfavoritt.

Bestilt buss

Nå er Staysman klar for Oslo Spektrum med kompanjong Lasse «Lazz» Jensen. Og de deler ut 50 gratisbilletter.

– Jeg har holdt av 25 sitteplasser (fri aldersgrense) og 25 ståplasser (18-årsgrense). Folk som har lyst til å være med på vår syke fest må skrive i kommentarfeltet på Facebook. Skriv navn, om du vil ha sitteplass eller ståplass og om du ønsker én eller to billetter, sier Thorbjørnsen.

  • Kommenter i denne Facebook-posten dersom du vil ha billett(er) – saken fortsetter under:

 

Med i billettene hører også buss tur/retur Fredrikstad-Oslo. Duoen har booket buss som går fra parkeringsplassen bak Aarumgården (Odds Konditori) klokken 17.00. Bussen kjører fra Oslo igjen klokken 23.30.

Gressvik-artistene vil trekke ut vinnerne onsdag 23. januar.

Billettene hentes i resepsjonen til Fredriksstad Blad, 5. etasje i Stortorvet 3, den 24. og 25. januar mellom kl. 10.00 og 13.00.

PS! Staysman & Lazz vil også ha med seg Plumbo og Rotlaus som gjesteartister. – Og så blir det et lass med overraskelser, lover duoen.

 

Kommentarer til denne saken