Da standupkomiker Bjørn Daniel Tørum gjestet Verdensspeilet med sitt show fredag 1. mars, ble han solgt. Han likte seg så godt i det intime lokalet at han starter opp med faste standupkvelder.

Det betyr at det fremover blir standup hver eneste fredag på Verdensspeilet.

Den erfarne standupkomikeren og produsenten vil i løpet av våren levere ukentlige standup kvelder gjennom sitt produksjonsselskap Bumblebee Productions. Bumblebee er per i dag etablert med flere scener i Oslo og på Østlandet.

I tillegg har de et tett samarbeid med godt etablerte internasjonale management, og senest i februar kunne de pynte sine klubbscener med Jamali Maddix kjent fra Live at the Apollo og Hate thy neighbour på plakaten.

Bjørn Daniel vil selv være med når et solid knippe komikere inntar scenen i det historiske lokalet for offisiell klubbåpning fredag 15. mars. Og han håper på et like varmt og imøtekommende publikum som de som stilte sist.

PS!

Bjørn Daniel Tørum er med sine 12 år på standup scenen en av landets yngste standup veteraner. Han har i løpet av sin karrière gjort fem egne helaften show og turnert land og strand rundt både med eget show og sammen med andre etablerte komikere. 
Han har de siste årene også gjort mer på produsentsiden, og har produsert større sceneforestillinger som Henrik Thodesen på Edderkoppen Teater og nettserier som «Tinder-daten fra helvete» på tv2.no.
Bjørn Daniel dyrker den klassiske standup stilen og punchlinsene hagler når han først setter i gang.