St. Croix-huset Studio – gratis tilbud til Norges neste superstjerne

Av

Er studioet vårt en litt for godt bevart hemmelighet? 

DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Tusen takk til Julian Nilsen for flott leserbrev 11. november 2020. Vi som jobber med ungdomstilbudet på St. Croix-huset, takker for denne gylne anledningen til å fortelle om et av våre populære tilbud: St. Croix Studio. Som alle våre andre ungdomstilbud, er det gratis.

Er studioet vårt en litt for godt bevart hemmelighet?

Vi har i hvert fall plass til flere! Studioet har vært startstedet for mange flotte, unge artister som nå gir ut egen musikk. Der får de også nye venner, kule samarbeidsprosjekt. Fra studio er veien kort til å vise seg fram på Ung Scene og våre mange ungdomskonserter.

St. Croix Studio er et moderne og velutstyrt musikkstudio. Her finnes alt en upcoming artist trenger for å lage musikk: Mac, mikrofoner, lydisolert opptaksrom, keyboards og andre instrumenter, software, lydkort og monitorer. I hele Husets åpningstid er Studio tilgjengelig. For skoleungdom vil det si mandag til torsdag 1530-2100, og Lørdag 1100-1530.

Ungdommene må gjennomgå et kort kurs før de kan bruke utstyret på egenhånd. Når opplæring er gjennomført, er det fritt fram til å booke rommet via vårt bookingsystem på nett. Vi tilbyr også noen ganger workshops med proffe veiledere.

Mange av studiobrukerne benytter seg også av vårt ukentlige tilbud «Ung Scene». Der kan de teste ut nylaget musikk for et lydhørt og hyggelig publikum på Kafescenen. Mange nye vennskap og samarbeid har oppstått der. For de som vi ta det litt lenger, har vi flere ungdomskonserter gjennom året. Da får artistene proff scene, lyd og lys.

På St. Croix spør vi ikke hvor du kommer fra. Dette er et sted hvor ungdom kan komme og uttrykke seg uansett bakgrunn, ståsted og økonomi. Kom som du er, og bli en del av «St. Croix-familien», som ungdommen sier selv. Her er det trygt, rusfritt og hjertevarmt. Rett og slett innmari hyggelig.

Alt ungdomsarbeid på St. Croix er en del av UKM Fredrikstad – som du finner på sosiale medier. Vi kjører «UKM hele året» (UKM= Ung Kultur Møtes). I den pakka ligger også tilbud om gratis band-containere, danserom, Medieværste og rom for visuell kunst.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken