Gå til sidens hovedinnhold

Internasjonal V65-omgang med jackpot

Hele 550 465 ekstra i sekserpotten! Svært fin V65-omgang på Forus! V65-1 starter allerede klokken 16.20! Vi prøver å felle dagens tyngste favoritter! Du blir vel med oss i jakten på tusenlappene?

(Nettavisen)

Lerum med luketømming på Åby 29.april - Kr.384 ble til Kr.17 049!
ALT satt i V5-spillet denne onsdagen, og lukene ble tømt på Åby! Den minste bongen på Eksperten (10 andeler a Kr.50) suste inn, og betalte ut storfine Kr.17 049! Smellkaramellen Final Dream (3,4%) var med på alt! Følgende info ble servert:
9 Final Dream (V5-5) – Er en ganske undervurdert traver, men denne er superbra, og var dessuten bunnsolid fra dødens i årsdebuten. Nå fester man på en BIKE, den står i en bra rygg fra start, og dette kan bli dønn riktig om storfavoritten får svar.

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.

Lyntoto er den enkleste måten å spille på hest på. Du trenger ikke ha peiling på hest for å spille. Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg.

Forus byr på en INTERNASJONAL V65-JACKPOTOMGANG med start klokken 16.20 torsdag, og dette er en omgang vi liker. 5 Blues Photo (V65-1) / 9 Ulsrud Tea (V65-5) blir begge hardt betrodd, men vi jakter storcashen, og velger å gardere begge på den store bongen til Kr.1 920. Dagens to beste objekter:

Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen.Dagens beste objekt:
V65-1 : 7 Cecena Tomali – Vi prøver å låse innledningsløpet på kun to hester, og velger altså å spekulere litt mot superfavoritten, 5 Blues Photo. Cecena Tomali er en hest vi alltid har likt godt, men den slo ikke helt ut i full blomst i fjor. Gikk flere solide løp, men vi følte at den hadde enda mer inne. I årsdebuten sist ble det hjulhekt mot den første svingen, og den tapte flere lengder. Ble også sjenert litt i angrep mot den siste svingen. Avsluttet likevel forrykende ute i banen på oppløpet, og vi hadde 10,7 s 300m på klokken. Den så rett og slett utrolig bra ut for dagen. Er under utvikling, og spennende å ha med på bongen. OBS!

Dagens nest beste objekt:
V65-2 : 2 Kavaleren – Skal være jevn med Grude Elling som debuterte på en 32-tid, og går Kavaleren en slik tid fra strek så blir den ikke enkel å fange. Prøves direkte i debuten! Det vil bli mye spill på 3 Erga Sjefen, men denne er dum i skallen sin, og det er stor sjanse fra galopp fra innersporet i volten. Er derfor kun en liten gardering for oss.


Kommentarer til denne saken