(Nettavisen)

- Vi har også en Eurojackpot-vinner og en Joker-vinner som vi heller ikke får tak i. Det er litt spesielt. Det er sjelden at det går så lang tid å få tak i så mange millionvinnere, sier trekningsredaktør hos Norsk Tipping, Lars Hulleberg.

Norsk Tipping er fortsatt på jakt etter Joker-vinneren fra forrige onsdag. En mann i 80-årene fra Asker vil få seg litt av en overraskelse når han sjekker bankkontoen. Han har fått inn 3 251 000 kroner.

Her kan du levere Eurojackpot til neste omgang

Tar fortsatt ikke telefonen

Spillselskapet på Hamar har heller ikke fått tak i den nasjonale vinneren av én million kroner i Eurojackpot fra fredag. Den var det en kvinne i 40-årene fra Bærum som stakk av med.

- Det er mange som er skeptisk til å ta telefonen når de ikke kjenner igjen nummeret, men når folk oppdager på egen hånd at det står ekstra mye penger på kontoen, ringer de gjerne opp for å få det bekreftet, forteller Hulleberg.

Det betyr at Norsk Tipping har seks ferske millionærer de prøver å få kontakt med.

Spillselskapet har tirsdag forsøkt å få kontakt med de fire Lotto-millionærene som de ennå ikke har snakket med fra lørdagens Supertrekning, men uten hell.

Dette er Lotto-millionærene Norsk Tipping ikke får tak i:

- Mann fra Alver i Vestland. En mann i 60-årene som har kjøpt kupongen på Rema 1000 Manger.

- Kvinne fra Ullensaker i Viken

- Kvinne fra Øvre Eiker i Viken

- Kvinne fra Molde i Møre og Romsdal