(Nettavisen)

Ole Gunnar Solskjær raser mot kampprogrammet til Premier League, og han har truet med å stille med et sterkt svekket lag i en av kampene.

Utsettelsen av forrige helgs storkamp mot Liverpool har resultert i at Manchester United må spille tre ligakamper på fem dager.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det beinharde kampprogrammet starter borte mot Aston Villa søndag.

Deretter møter de Leicester på Old Trafford tirsdag, og to dager senere spiller de den utsatte kampen mot Liverpool.

Inkludert Europa League-semifinalen mot Roma torsdag, vil United ha spilt fire kamper på åtte dager, og de har ikke kamp neste helg.

Truer med å stille svekket

På spørsmål om Uniteds kampprogram gir noen av de andre lagene en fordel i kampen om Champions League-plassene, svar Solskjær:

- Det spørs hva lag jeg stiller med i kampene, sa nordmannen ifølge Manchester Evening News.

- Et av dem blir ikke glad fordi jeg stiller med et toppet lag i en av kampene, og med elleve andre spillere i neste kamp. Søndagens kamp er ikke noe problem. Den visste vi om. Men å spille tirsdag og torsdag etter å ha spilt torsdag og søndag er et problem, mener han.

Uttalelsen kan bety at United stiller med et svekket lag mot Leicester tirsdag og et bedre lag mot Liverpool torsdag, siden de ikke har kamp til helgen. Det kan igjen kan få konsekvenser for Liverpools sjanser for å ta skaffe en topp fire-plassering.

- Det kan være noen som ikke er fornøyd med hvilke lag jeg bruker i en eller to av kampene. Det kan påvirke hvem som kommer i fjerdeplass og får spille Champions League. Men det er ikke mitt problem. Det er alle andres problem.

Aston Villa - Manchester United 4,20 - 3,70 - 1,75 B (spillestopp søndag kl. 15.05)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

United har fem Premier League-kamper igjen før Europa League-finalen i Gdansk 26. mai.

Ole Gunnar Solskjærs lag ligger på andreplass på tabellen, tre poeng foran Chelsea og fire poeng foran Leicester, men de har to kamper til gode på begge klubbene. Likevel er de fortsatt ikke helt sikret en plass i Champions League.

Men med tre poeng på Villa Park vil United ta andreplassen.

Manchester United er ubeseiret i de 21 siste bortekampene i Premier League mot Aston Villa. Det er den lengste rekken uten tap i et borteoppgjør i Premier League-historien.

Onsdag er det ca 249 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

United har jerngrep på Villa

Villa har faktisk kun vunnet én av de siste 44 Premier League-kampene, og de vinner ikke søndagens kamp heller.

United er i fin form, og de har kun tapt én av de siste 27 Premier League-kampene (17-9-1).

De har ofte fått en treg start på kampene, men har vært spesialister i å snu kamper hvor de har ligget under. De lå under etter første omgang mot Roma, Brighton og Tottenham, men snudde alle tre kampene i løpet av de siste 45 minuttene. Det har stått uavgjort til pause mot West Ham United og Burnley, men United vant også de to kampene. Det kan også bli scenarioet i søndagens match. U/B-spillet gir 4,60 i odds.

Her kan du skrape Flax på nett

United har kun gått av banen uten å score i én av de siste 13 kampene, og Ole Gunnar Solskjær har en uthvilt Marcus Rashford i bakhånd til denne kampen. I tillegg er Edinson Cavani, Mason Greenwood og Bruno Fernandes i kjempeform. Det lukter United-seier lang vei her.

Sliter uten Grealish

Aston Villa må ifølge BBC klare seg uten kaptein Jack Grealish i den tolvte kampen på rad, men han kan være tilbake på banen mot slutten av neste uke. Midtbanespilleren Morgan Sanson er også på skadelisten.

Harry Maguire, som har spilt hvert minutt i Premier League etter at han kom til Old Trafford sommeren 2019, er en av spillerne som kan bli hvilt hos United, som følge av det tøfffe kampprogrammet.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Dean Henderson, Victor Lindelöf, Scott McTominay og Marcus Rashford er alle aktuelle fra start søndag, ifølge Manchester Evening News. Brandon Williams og Alex Telles imponerte ikke i Roma.

Daniel James og Anthony Martial er fortsatt ute med skader.

United er ubeseiret i de 21 siste kampene på Villa Park, og vi tror heller ikke de taper søndagens kamp, selv om Solskjær skulle gjøre flere endringer på laget.

Villa sliter uten Jack Grealish, og United er ubeseiret i de siste 24 ligakampene på bortebane. De er nå kun to bortekamper fra å gå en hel sesong uten bortetap i Premier League. Den statistikken vil de ikke ødelegge på Villa Park. Kalenderårets tiende tap kommer søndag.

1,75 i odds på United er greit nok i denne matchen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset