(Nettavisen)

Brann sparket nylig trener Lars Arne Nilsen og inn porten på Stadion har den tidligere Rosenborg-treneren Kåre Ingebrigtsen kommet. Vi tror på umiddelbar suksess for trønderen som Brann-trener når svakt plasserte Mjøndalen gjester Bergen søndag kveld.

Brann - Mjøndalen H (til pause) 2,20 (spillestopp 17:55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Interessen rundt Brann er på topp igjen etter at Lars Arne Nilsen fikk sparken i forrige uke og ble erstattet av den tidligere Rosenborg-treneren Kåre Ingebrigtsen som hadde sin første trening med sitt nye lag torsdag denne uken. Mandag kunne de reise hjem med full pott fra Molde i oppgjøret de vant 2-1. Det betyr en 7. plass på tabellen med 18 poeng før Ingebrigtsen overtar de røde.

Ca. 45 millioner i Vikinglotto-potten. Lever kupongen her!

Tilsvarende møte forrige sesong endte 0-0, mens Brann 1-2 i Mjøndalen senere på året. Koomson fikk seg en smell på torsdagens trening, men blir trolig klar til denne. Rolantsson har testet positivt på korona og er isolert fra resten av troppen.

Ladet opp med øl

Pizza og øl var resepten for Vegard Hansen og Mjøndalen etter sju strake tap. Forrige søndag slo de FK Haugesund 1-0 hjemme på Consto Arena og tok tre livsviktige poeng etter en tung periode. De klatret opp på 14. plass (kvalikk) med elleve poeng og har nå bare ett poeng opp til sikker mark igjen. 1-2-4 borte, der seieren kom borte mot tabelljumbo Aalesund tidlig i sesongen.

Sjekk alle søndagens oddstips her!

Diomande er skadet, mens lagkaptein Gauseth har stått over de siste kampene. Betten Hansen er tilbake etter å ha sonet.

Vi tror på umiddelbar Kåre-effekt i Bergen og spiller H til pause til fin odds som singel. Vi regner med det blir et offensivt Brann-lag vi får se søndag som går rett i strupen på gjestene fra Mjøndalen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset