(Nettavisen)

Trondheims-Ørn hadde kun vunnet én av 14 kamper mot Arna-Bjørnar og én av ni kamper mot Sandviken før de forrige sesong skiftet navn til Rosenborg.

Rosenborg-navnet skremmer tydeligvis vettet av bergenserne.

Live: Se kampen Arna-Bjørnar og Rosenborg BK Kvinner her fra lørdag kl. 15.00

For den nye Toppserie-klubben fra Trondheim slo begge bergensklubbene etter navnebyttet sist sesong. De vant 3-1 mot Sandviken på Stemmemyren, og de slo Arna-Bjørnar 2-1 på Arna Idrettspark.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Også Eliteserie-laget til Rosenborg trives i byen mellom de syv fjell. De står med fem seire på rad her, og er ubeseiret i de seks siste kampene. Det betyr at et Rosenborg-lag ikke har tapt i Bergen siden august 2014.

Vi tror Rosenborg BK Kvinner tar sin tredje seier på rad i Vestlandets hovedstad.

Arna-Bjørnar - Rosenborg BK Kvinner (pause/fulltid dobbel U/B) - 4,20 (spillestopp lørdag kl 14.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset Toppserien. Arna-Bjørnar har fått en elendig start på sesongen. De står med null poeng etter de to første kampene. I serieåpningen tapte de 1-4 mot Klepp, og forrige helg gikk bergenserne på en ny smell da de tapte 2-5 mot LSK Kvinner.

Vi tror Arna-Bjørnar går på sesongens tredje tap når gulljagende Rosenborg kommer til Bergen lørdag.

Live: Se kampen Arna-Bjørnar og Rosenborg BK Kvinner her fra lørdag kl. 15.00

Offensivt har bergenserne vist bra tendenser, men de vakler defensivt. Ni baklengs på to kamper sier vel egentlig det meste om hva Arna-Bjørnar må jobbe med.

Bergenserne er i øyeblikket det laget som har sluppet inn flest mål i Toppserien, og vi tror neppe de klarer å holde nullen mot et gulljagende RBK-lag.

Rosenborg har åpnet sesongen sterkt og står med full pott etter to serierunder.

Hjemme på Koteng Arena har trønderne slått Kolbotn og Stabæk. Trønderne er også det eneste laget i ligaen sammen med Sandviken som har til gode å slippe inn mål.

Laget trøbbel for RBK i fjor

Dette blir Arna-Bjørnar sin første hjemmekamp for sesongen, mens Rosenborg spiller sin første bortematch. Trønderne er skyhøye favoritter i denne kampen, men hvis hjemmelaget har fått strammet opp det defensive spillet, vil denne matchen bli betydelig jevnere enn hva oddsen tilsier.

Her finner du hele helgens oddsprogram

Rosenborg tapte ikke en eneste kamp sist sesong, men Arna-Bjørnar var et av lagene som klarte å ta poeng fra trønderne. Meryll Abrahamsen scoret i begge kampene mot Rosenborg sist sesong. I begge kampene mellom disse to lagene sist sesong sto det uavgjort til pause. Kampen i Trondheim endte 1-1, mens trønderne vant 2-1 i Bergen etter 90 minutter.

Live: Se kampen Arna-Bjørnar og Rosenborg BK Kvinner her fra lørdag kl. 15.00

Vi tror at Arna-Bjørnar går på et nytt hjemmetap mot RBK, men at bergenserne klarer å holde unna frem til pausen. Oddsen på at det står uavgjort til pause og bortelaget vinner til slutt er 4,20. Historien tilsier at det er ok spill. Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset