(Nettavisen)

Tottenham byttet ut hele laget fra den meget sterke 1-0 seieren over Manchester City til bortekampen mot Pacos De Ferreira. Dette straffet seg, og de gikk på et knepent tap i Portugal.

Men vi tror Spurs slår tilbake hjemme i London.

Tottenham-Pacos De Ferreira (Tottenham Hotspur vinner begge omgangene) - 2,00 (spillestopp torsdag kl. 2044)

Vi tror Tottenham vinner begge omgangene. Dette kan du spille på her til 2.30 i odds

Tre nykommere fikk sine debuter for Tottenham i Portugal i forrige uke. Keeper Pierluigi Gollini, midtstopper Christian Romero og angrepsspiller Bryan Gil startet alle kampen.

Sammen med flere unge spillere fra akademiet til Tottenham førte det til at laget slet med å finne rytmen og den riktige balansen, og de hadde ikke et skudd på mål. Det nærmeste de kom var et slapt skudd fra Ryan Sessegnon som gikk høyt over.

Fredag er det ca. 245 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Manager Nunu Espirito Santo hadde ingen unnskyldninger etter nederlaget. Målet med å endre så mye på mannskapet var å gi flere spillere kamptrening og minutter i beina.

Til returoppgjøret på Tottenham Hotspur Stadium vil nok hjemmelaget stable et sterkere lag på beina. Her er det pokaler å spille om og da ønsker de nok å komme seg inn i gruppespillet. Harry Kane fikk noen minutter på banen borte mot Wolverhampton, og han trenger å spille seg i form. Er han med fra start?

Flere engelske medier blant andre Evening Stanrad, mener den engelske landslagskapteinen kommer til å starte torsdagens kamp.

Ifølge Evening Standard er dette et sannsynlig Spurs-lag (4-2-3-1): Gollini; Doherty, Romero, Davies, Sessegnon; Winks, Højbjerg; Lo Celso, Lucas, Gil; Kane.

Tung sesongstart for Pacos de Ferreira

Etter tre serierunder i den portugisiske toppdivisjonen er status 1 seier og 2 tap for fjorårets overraskelse. Etter seier 2-0 hjemme mot Famalicão, har de gått på to smeller på rad. 3-0 borte mot Boavista og 1-3 hjemme for Estoril.

Den sterke femteplassen i 2020-2021-sesongen var den beste i klubbens historie, og førte til at de nå møter Tottenham i playoff til gruppespillet i Europa Conference League.

Fredag er det ca. 245 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

I hjemmekampen vant de som nevnt 1-0 mot Tottenham etter mål av Lucas Silva. Det var et glitrende gjennomspill fra Denilson som gjorde at Silva kom alene med keeper og satte ballen iskaldt til siden for Gollini i Tottenham-buret.

Nevnte Denilson er grunnen til at storscoreren fra i fjor Douglas Tanque er henvist til benken så langt i år. Han har vært svært god, og er en mann Tottenham må passe på.

I denne kampen kommer det engelske hovedstadslaget til å ha ballen mye, så skal Pacos de Ferreira ha noen som helst sjanse til å gå videre er de nok avhengig av gode kontringer regissert av nevnte Denilson og Lucas Silva.

Vi tror ikke det holder. Tottenham tar en overbevisende seier og tar seg greit videre til gruppespillet.

Vi tror Tottenham vinner begge omgangene. Dette kan du spille på her til 2.30 i odds

Tottenham vil avgjøre dette så raskt som mulig, og det scores flest mål i første omgang.

Det spiller du på her til 2.90 i odds!