(Nettavisen)

Midtstopperveteranen Tore Reginiussen signerte i slutten av januar en avtale med St. Pauli på nivå to i tysk fotball ut sesongen. 34-åringen har funnet seg godt til rette i kult-klubben. Nordmannen er blitt en lederskikkelse, og han har skapt konkurranse i midtforsvaret.

Onsdag er det ca 91 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Da nordmannen kom til Hamburg, hadde laget dagen før vunnet 2-0 mot Jahn Regensburg. Det var første gangen St. Pauli holdt nullen denne sesongen. De hadde det femte dårligste forsvaret i ligaen på den tiden, og de trengte å få inn noen som kunne tette igjen bakover.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Løsningen for de brunhvite ble en 34 år gammel nordmann. Den tidligere Rosenborg-spilleren ble hentet til Hamburg på en kontrakt ut sesongen.

Nesten to måneder, fem 2. Bundesliga-opptredner og en derby-seier senere, vurderer Millerntor-laget å forlenge kontrakten, ifølge den regionale TV-kanalen NDR.

St. Pauli - SC Paderborn 2,35 - 3,15 - 2,60 H (spillestopp mandag kl. 20.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Etter tre korte opptredener kom Tore Reginiussen tidlig inn i byderbyet mot HSV for to uker siden. Han ble byttet inn for Philipp Ziereis, og dannet et solid midtstopperpar sammen med James Lawrence. De sørget i den kampen for at St. Pauli holdt nullen for andre gang denne sesongen. De slapp heller ikke inn mål mot Karlsruhr, denne gangen var nordmannen i startelleveren.

TV-kanal: - Reginiussen starter

Reginiussen har vært involvert i de fem siste kampene til den tyske 2. Bundesliga-klubben. I denne perioden har den tyske 2. Bundesliga-klubben fire seire og én uavgjort.

Den norske midtstopperveteranen har gjort sine saker såpass bra at han har gitt trener Timo Schultz et luksusproblem.

Onsdag er det ca 91 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

- Tore Reginiussen og Philipp Ziereis er begge i god form. Tore gjorde en superb jobb, ikke bare mot Karlsruhe, men også i derbyet. Og som kaptein har Ziere spilt en viktig rolle i kampen før. Det er en 50-50 hvem som starter (mot Paderborn). Det kommer til slutt an på magefølelsen min, sa Schultz til klubbens nettside.

Ifølge den regionale TV-kanalen NDR, som følger St. Pauli tett, beholder Reginussen plassen i startoppstillingen mot Paderborn.

NDR mener St. Pauli stiller med denne startelleveren mandag: Stojanovic - Ohlsson, Reginiussen, Lawrence, Paqarada - Benatelli, Becker, Zalazar - Kyereh - Marmoush, Burgstaller.

St. Paul er i kjempeform

St. Pauli er virkelig funnet formen. De har vunnet syv av de siste ni kampene, og er ubeseiret etter at Tore Reginiussen kom til klubben.

Gjestene er ikke i samme form. Paderborn har kun vunnet én av de siste seks kampene, og de står med to strake tap før bortekampen på beryktende Millerntor. Nå møter de et av formlagene i 2. Bundesliga, og vi tror den dårlige trenden til Paderorn fortsetter.

Her finner du hele oddsprogrammet.

St. Pauli har scoret tolv mål på de siste seks kampene. Guido Burgstaller har scoret fem av målene. De har sluppet inn syv mål i den samme perioden, men tre av dem kom i 4-3-seieren mot Heidenheim. St. Pauli har holdt tett bakover i de to siste kampene, og det skal blant andre Tore Reginiussen ha en del av æren for. Finnmarkingen har limt sammen forsvaret til vertene.

Paderborn har scoret syv mål på de seks siste kampene, men sluppet inn ti i samme perioden. Vi tror de får problemer i Hamburg mandag.

St. Pauli er i kjempeform, og 2,35 i odds på at de tar tre poeng mandag virker å være et bra spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset