(Nettavisen)

Burchnall har vært trener ved akademiene til Leeds United og Bradford City, men det var i Skandinavia han skapte seg et navn.

Burchnall tilbragte fem år i norsk fotball. Først som var assistenttrener for Brian Dean i Sarpsborg 08, deretter som assistenttrener for Kjell Jonevret i Viking og sist som hovedtrener i Viking i 2017. Ferden gikk videre til Sverige og Östersund.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Engelskmannen har vært uten klubb siden han ble sparket i Östersund i fjor sommer. I vinter var han nær ved å bli islandsk landslagssjef, men islendingene valgte å gå for U21-trener Arnar Vioarsson.

I mars tok 38-åringen i stedet over som hovedtrener for en klassisk engelsk klubb helt nede på nivå fem.

At Notts County vinner lørdagens playoff-kvartfinale gir 2,15 i odds

Notts County, som ble stiftet i 1862 og er verdens eldste profesjonelle fotballklubb, endte på femteplass i National League og spiller opprykksplayoff lørdag.

Klubben var del av Football League fra starten i 1888 og spilte der helt til nedrykket i 2019. Notts County har til sammen 30 sesonger på øverste nivå.

Nå har den tidligere Eliteserie-treneren fått oppgaven med å lede Notts County tilbake til League Two.

Notts County - Chesterfield 2,15 - 3,30 - 2,95 H (spillestopp lørdag kl. 16.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

National League-playoff. Notts County rykket ned fra League Two etter 2018-2019-sesongen. Det var første gang i klubbens 157-årige historie at de havnet utenfor de fire øverste divisjonene i England. Notts County er ingen hvilken som helst fotballklubb. Den regnes som den eldste profesjonelle fotballklubben i England.

Her kan du skrape Flax på nett

Lørdag barker de sammen med Øst-Midlands-rivalene Chesterfield i opprykks-kvartfinalen. Notts County har fordelen av å spille hjemme på Meadow Lane siden de tok ett poeng mer enn Chesterfield, og endte to plassere høyere enn dem på tabellen.

Ian Burchnalls menn er nå kun tre seire unna en retur til Football League.

Tape playoff-finalen i fjor

Playoff-feberen har grepet Notts County-fansen, som håper at laget kan gjøre det godt igjen etter sist sommer 1-3-tap mot Harrogate Town i opprykksfinalen på Wembley.

Både Notts og Chesterfield har vist strålende form før playoff-kampene. Burchnalls lag har kun tapt én av de siste åtte kampene. Chesterfield på sin side er ubeseiret i de siste fem. Lagene vant hver sin bortekamp i ligaspillet. Notts County vant 3-2 på Technique Stadium tilbake i november, mens Chesterfield slo the Magpies 1-0 på Meadow Lane i februar. Det ligger an til å bli en intens match mellom de to rivalene.

Burchnall innser at laget hans presset på seg, men han mener spillerne har vist at de kan takle det.

Her kan du skrape Flax på nett

- Vi ville spille i playoffen for å få en sjanse til å rykke opp, men også til å spille kamper som denne. Jeg synes vi presterte bedre når vi hadde presset på oss. Det viste vi i kampene mot Sutton og Wrexham på bortebane, sa Burchnall til lokalavisen Nottingham Post.

- Med en gang presset var vekke, som i kampen mot Bromley, spilte vi ikke like bra. Det virker som spillerne liker å spille under press, påpeker han.

Trent på straffespark

Dersom det står uavgjort etter 90 minutter, vil det bli ekstraomganger. Reglene tillater klubbene å gjøre et fjerde innbytte om nødvendig, og hvis det fortsatt er uavgjort etter ekstraomgangene, vil det bli straffespark.

Notts County har trent på straffespark denne uken, men Burchnall påpeker at de har målsetting om å avgjøre kampen i ordinær spilletid.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten.

Vi forventer at lørdagens kamp blir en jevnspilt affære. Statistikken tyder også på det. Notts County og Chesterfield vant hver sin kamp i ligaspillet. Begge kampene ble vunnet med ett måls margin. Ikke nok med det. Det var kun ett fattig poeng som skilte lagene på tabellen etter 42 serierunder.

Chesterfield var brukbare på bortebane denne sesongen, hvor de tok 36 av 69 poeng. Notts County rotet litt på hjemmebane i de siste seriekampene, men vi tror de tar seg sammen til denne matchen. Nå får publikum komme tilbake på tribunene, og det vil også gi hjemmelaget en boost. Laget som vinner kvartfinalen møter Torquay i semifinalen.

Vi tror det blir Notts County. 2,15 i odds på Ian Burchnalls menn er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset