(Nettavisen)

Mario Balotelli var linket til den brasilianske toppklubben Vasco Da Gama og den engelske Championship-klubben Barnsley. I november skapte han overskrifter da han startet å trene med Franciacorta på nivå fire i Italia. Den tidligere Liverpool- og Manchester City-spilleren, som hadde vært klubbløs siden kontrakten hans med Brescia ble terminert i juni, signerte for Serie B-laget Monza i starten av desember. 30-åringen har skrevet under på en kontrakt som strekker seg ut sesongen.

Onsdag er det ca. 95 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Balotelli har kun spilt 62 minutter for Monza denne sesongen. Han scoret i debuten mot Saleritana 30. desember. Allerede etter fire minutter satte Super-Mario inn 1-0. Monza vant kampen 3-0. Men han har ikke vært på banen i de to siste seriekampene mot Lecce (0-0) og Cosenza (2-2) på grunn av en skade.

Balotelli ble i følge italienske medier skadet under oppvarmingen før kampen mot Lecce. DAZN skriver at den tidligere Inter-, Milan- og Brescia-spissen fikk en smell i venstreleggen under oppvarmingen før kampen mot Lecce. Sky Sport Italia melder at angriperen må gjennom tester for å vurdere skadeomfanget.

Christian Grytkjær, som ble toppscorer i Eliteserien for Rosenborg i 2016, har erstattet den tidligere italienske landslagsstjernen på topp. Dansken scoret 2-2-målet mot Cosenza forrige helg. Det var den tidligere Haugesund- og Rosenbrg-spillerens tredje mål i Serie B.

Brescia - AC Monza Brianza 3,30 - 2,95 - 1,95 B (spillestopp mandag kl. 20.55)

Italiensk, Serie B. Den tidligere arbeidsgiveren til Mario Balotelli, Brescia, ligger helt nede på 18.-plass på tabellen, kun fire poeng over de direkte nedrykksplassene.

Brescia har fullstendig punktert etter jul, og de står med to tap på rad før mandagens kamp mot Monza. Laget har kun én seier på de fem siste. Forrige gang de tok tre poeng var 19. desember. Det er over én måned siden.

Onsdag er det ca. 95 millioner i Vikinglotto-potten. Trykk her for å levere kupong

Monza jakter opprykk

Monza viser motsatt formutvikling. De tapte 2-3 mot Pescara 19. desember, men er ubeseiret de siste seks ukene. I denne perioden har de tatt fire poeng på bortebane, uten å slippe inn mål. De slo Cremonese 2-0 og spilte 0-0 mot Lecce i forrige bortematchen.

Monza, som eies av tidligere statsminister i Italia og eks-AC Milan-eier Silvio Berlusconi, jakter opprykk til Serie A denne sesongen.

Det er ingen tvil om at de mener alvor. I tillegg til Balotelli har de også hentet inn den tidligere Barcelona- og AC Milan-playmakeren Kevin-Prince Boateng. Klubben trenes av den tidligere Milan-spilleren Cristian Brocchi og i direktørstolen sitter Adriano Galliani som var Berlusconis høyrehånd i AC Milan.

Fredag er det ca. 103 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Klikk her for å levere kupong.

Brescia lekker defensivt

I følge klubbens hjemmesider er ikke Balotelli i troppen til kampen mot Brescia. Det er heller ikke Paletta, Pirola, Ricci og Scozzarella.

Brescia har sluppet inn 29 mål. 15 av dem har kommet på hjemmebane. Kun Virtus Entella har flere innslupne mål på hjemmebane enn Brescia. Vi tror Monza har spillermateriellet til å utnytte de defensive svakhetene til vertene i denne kampen.

Monza vil klatre opp til andreplass, som gir direkte opprykk, med seier i mandagens kamp. Da er de bare fire poeng bak serieleder Empoli. Vi tror det gir laget motivasjon. 1,95 i odds på Monza-seier er interessant.