(Nettavisen)

Philip Zinckernagel dominerte i Eliteserien for Bodø/Glimt. Nå tar han Championship med storm.

Sist sesong spilte han 21 kamper for Watford i den nest øverste divisjonen i England. Han scoret ett mål og hadde fem målgivende pasninger da the Hornets rykket opp til Premier League.

Ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Men 26-åringen fra København fikk ikke bli med Watford opp i den engelske toppdivisjonen.

I sommer ble det nemlig bestemt at dansken skulle ta seg turen tilbake til Championship. Da ble han sendt på lån til Nottingham Forest. Der har den tidligere Eliteserie-profilen vært en suksess fra dag én.

At Nottingham Forest vinner mot Bristol City gir 2,50 i odds

-Han ser virkelig ut til å være en klasse over de andre, og det er bemerkelsesverdig at Forest har klart å låne ham, skrev nettstedet Nottingham Forest News etter 3-1-seieren mot Barnsley.

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Zinckernagel har så langt to mål og seks målgivende pasninger på tolv kamper i Forest-drakten. Det har vært tilstrekkelig til å gjøre den innlånte spilleren til en favoritt hos fansen. Likevel kan det hende at han starter på benken tirsdag.

Bristol City - Nottingham Forest

Nottingham Forest vinner - 2,50

Kampstart tirsdag kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Ashton Gate

Vi tror at Nottingham Forest vinner mot Bristol City. Det spiller du på her til 2,50 i odds

Bristol City har gjort det oppsiktsvekkende dårlig hjemme på Ashton Gate. Før tirsdagens kamp mot Nottingham Forest står de uten seier i 16 hjemmekamper på rad.

The Robins har tapt elleve av de 16 kampene, så å spille på hjemmebane er ikke noe fordel for dem. Nottingham Forest på sin side opplever en gedigen opptur. Etter kun å ha tatt ett poeng på de syv første serierundene, er skogvokterne nå ubeseiret i de fem siste kampene, hvorav fire av dem er vunnet.

Ca. 70 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill her!

Steve Cooper har virkelig fått skikk på Forest. Laget er ubeseiret under hans ledelse, og de står med tre strake seire før tirsdagens kamp. Vi tror de kan skape problemer for Bristol City, men Cooper har fortsatt litt å jobbe med bakover på banen. Defensivt må han stramme opp laget.

Philip Zinckernagel, Brennan Johnson og Lewis Grabban har herjet for Forest de siste ukene. Likevel skriver lokalavisen Nottingham Post at manager Steve Cooper vurderer å gjøre endringer i trioen på topp, for å gi en eller to av de tre en pust i bakken. Han vil gi Alex Mighten mer spilletid, og han har uttalt at Joe Lolley og Lyle Taylor har imponert på trening.

Ifølge Nottingham Post kan dette bli startelleveren: Samba; Worrall, Figueiredo, McKenna; Spence, Yates, Garner, Lowe; Johnson, Grabban, Lolley. Uansett; vi tror Forest tar sin fjerde strake seier tirsdag.

Vi tror at Nottingham Forest vinner mot Bristol City. Det spiller du på her til 2,50 i odds