(Nettavisen)

Jens Petter Hauge starter, ifølge Sempremilan.com, på venstrekanten hos AC Milan, mens bergenseren Andreas Vindheim, som fikk debuten sin på det såkalte nødlandslaget, spiller på høyrekanten hos Sparta Praha.

Fredag er det ca 213 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00. Lever kupongen her!

Den tidligere Brann-spilleren Andreas Vindheim har spilt alle fem Europa League-kampene til Sparta Praha, og i de tre siste kampene har han spilt på høyresiden i det tsjekkiske laget - enten som høyrekant eller som høyreback. Dermed ligger det an til en spennende norsk duell i Europa League torsdag.

Sparta Praha - Milan (Pause/fulltid dobbel) - B/B 2,15 (spillestopp torsdag kl. 18.50)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League, gruppe H. AC Milan har allerede sikret seg avansement i Europa League, men de kan vinne gruppen med seier mot Sparta Praha torsdag.

Andreas Vindheim og Sparta kan ikke gå videre i turneringen og har ingenting å spille for i denne kampen. De tapte byderbyet mot Slavia Praha 0-3 i helgen, og ligger nå fem poeng bak byrivalene i den tsjekkiske toppdivisjonen. Sparta har tapt tre av de fire siste kampene i den hjemlige ligaen, og de trenger en seier i helgens kamp mot Slovácko for å holde følge med Slavia. Det spørs om de har råd til å prioritere torsdagens betydningsløse Europa League-match.

Fredag er det ca 213 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00. Lever kupongen her!

Store endringer hos Milan

Milan går til topps i gruppen hvis de vinner i den tsjekkiske hovedstaden, og Lille taper eller spiller uavgjort mot Celtic.

AC Milan-trener Stefano Pioli vil gjøre flere endringer på laget før den siste gruppespill-kampen mot Sparta Praha.

Ifølge en siste oppdatering fra Sky Italia vil AC Milan-treneren gjøre større endringer på laget enn først antatt. Han gjør størst omrokeringer i forsvaret. Donnarumma blir antakeligvis erstattet av Ciprian Tatarusanu mellom stengene. Han får en backfirer foran seg bestående av Andrea Conti, Pierre Kalulu, Leo Duarte og Diogo Dalot. Det betyr at han hviler Gabbia, Romagnoli, Calabria og Hernandez.

Fredag er det ca 213 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00. Lever kupongen her!

På midtbanen vil Kessie og Bennacer bli spart, og det baner vei for Rade Krunic og Sandro Tonali.

Sky Italia skriver også at Lorenzo Colombo får sjansen på spissplassen, og trioen bak ham vil være Samu Castillejo, Daniel Maldini og Jens Petter Hauge - fra høyre til venstre. Det betyr at Brahim Diaz som er på lån fra Real Madrid mister plassen til unge Maldini.

Usikkert når Zlatan er tilbake

Den gode nyheten for alle Milan-fans, men kanskje ikke like bra for Jens Petter Hauge som håper på mer spilletid, er at nesten alle stjernespillerne til italienerne er ventet tilbake på banen mot Parma søndag. Det er mulig Zlatan Ibrahimovic, som har gått glipp av de siste fire kampene til Milan, ikke rekker søndagens match. Det medisinske apparatet til Milan vil ikke ta noen sjanser med den svenske superstjernen.

Her kan du skrape Flax på nett

Ifølge velinformerte Sky Italia vil AC Milan starte med dette laget mot Sparta Praha (4-2-3-1): Tătărușanu; Conti, Kalulu, Duarte, Dalot; Tonali, Krunić; Castillejo, D. Maldini, Hauge; Colombo.

Selv om Milan hviler flere av sine største stjerner, så tror vi Jens Petter Hauge & Co. vinner i Praha. Dette er flere av benkesliterne til Milan sin mulighet til å vise seg frem, og den vil de bruke godt.

Vi tror Milano-laget leder til pause og vinner etter 90 minutter. Et slikt scenario gir 2,15 i odds. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset