(Nettavisen)

Det er playoff i Europa League, engelsk ligacup og spansk La Liga det handler om torsdag. Molde har var fryktelig nære å ta seg til gruppespillet i Champions League tirsdag kveld, men røk på bortemålsregelen mot Ferencvaros. De er uansett kvalifisert til gruppespillet i Europa League. Torsdag kan Rosenborg bli Norges andre lag i gruppespillet, men da de må de slå PSV Eindhoven hjemme på Lerkendal.

Fredag er det ca. 345 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 19.00.

Rosenborg - PSV Eindhoven H 4,10 (spillestopp kl 18.55)
Playoff Europa League og det spilles ikke hjemme/borte, kun en kamp. Rosenborg er således heldige med trekningen som får hjemmekamp. Rosenborg har faktisk vært i gruppespillet de tre foregående sesongene, men på 18 spilte kampene i gruppespillet er det kun blitt en seier. Den seieren kom hjemme mot Vardar Skopje i sesongen 2017/18. De to siste sesongene har det det kun blitt ett poeng i gruppespillet for Rosenborg. Det ene poenget sist sesong kom borte mot PSV i den siste gruppespillkampen (1-1). Hjemmekampen tidligere på høsten tapte Rosenborg 1-4. Markus Henriksen er spilleklar til torsdagens kamp og Åge Hareide kan mønstre skadefritt mannskap, men må unnvære suspenderte Anders Konradsen.

Klikk her for å levere dette tipset

PSV er ikke av gammel storhet

PSV Eindhoven kom i Europa League i 3. kvalifiseringsrunde, der ble det 5-1 seier borte over Mura. Endte på åtte poeng og 3. plass i Rosenborgs gruppe forrige sesong. Endte på en skuffende 4. plass i Eredivisie forrige sesong. Denne sesongen er innledet med sju poeng på de tre første. 1-1 borte mot Heracles i helgen og lite imponerende 2-1 seier hjemme mot Emmen i den ene spilte hjemmekampen. PSV er nok ikke av gammel standard, men de naturligvis favoritter på Lerkendal.

Åge Hareide har fått jobbe med RBK noen uker nå og han vet hva som kreves i Europa. Rosenborg har en formidabel evne til å levere når det trengs og PSV er ikke hva de engang var. 4,10 i odds på Rosenborg-seier er så spenstig at vi ikke kan la den stå urørt.

Klikk her for å levere dette tipset