(Nettavisen)

Vitesse Arnhem - Tottenham

Odds: 3.25 - 3.45 - 1.97

Kampstart torsdag 21.oktober kl 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Gelredome

Kampen kan sees på Viasport1 og Viaplay

Vitesse vinner mot Tottenham. Spill på det her til 3.25 i odds

Etter en strålende start på Premier League-sesongen for Tottenham der de slet seg til tre 1-0 seiere på rad, var det bråstopp når kalenderen bikket over i september. 0-3 mot Crystal Palace og Chelsea, samt 1-3 mot Arsenal gjorde nok at manager Nuno Espirito Santo hadde flere søvnløse netter i den første høstmåneden.

Nå har den resultatmessig ujevne sesongen snudd igjen og de to siste kampene har gitt seiere mot Aston Villa(2-1 hjemme) og nå sist mot Newcastle(3-2 borte). Det viktigste mot Newcastle i tillegg til seieren var at kaptein Harry Kane tegnet seg på scoringslisten for første gang i Premier Legue i år.

I Europa Conference League leder Tottenham gruppen etter to spilte kamper. De startet med 2-2 borte mot Birger Meling og Rennes, før de knuste NS Mura fra Slovenia hjemme på Tottenham Hotspur Stadium.

I den kampen startet Harry Kane på benken, men når han ble byttet inn på stillingen 2-1 ble det full fyr i teltet. Et lekent og ekte hattrick på Kane fra det 68. til det 87. minutt sørget for en komfortabel 5-1 seier.

Mot Vitesse kommer vi ikke til å se hverken Harry Kane eller Heung-min Son. Manager Nuno Espirito Santo bekreftet på onsdagens pressekonferanse at alle de elleve som spilte hele kampen i 3-2 seieren mot Newcastle blir hjemme.

I følge Santo har det ikke med å nedprioritere denne turneringen, men mer å ta hensyn til det tøffe programmet de har fremover og å få brukt hele troppen.

Ut i fra treningen skriver Football London som følger Tottenham tett at dette er den sannsynlige lagoppstillingen mot Vitesse:

Keeper - Pierluigi Gollini, Forsvar - Japhet Tanganga, Davinson Sanchez, Joe Rodon og Ben Davies, Midtbane - Harry Winks, Giovani Lo Celso, Dele Alli, Steven Bergwijn og Bryan Gill, Spiss - 17 år gamle Dane Scarlett.

Det er ca. 100 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Vitesse er ingen kasteball

Med fem seiere, en uavgjort og tre tap i den nederlandske toppserien ligger Vitesse på sjetteplass og har seks poeng opp til Ajax som leder. Fjorårets fjerde beste lag i Nederland har fått en godkjent start på sesongen og er ubeseiret på de fire siste.

Med norske Sondre Tronstad på midtbanen tok de en sterk 2-1 seier hjemme mot Feyenoord før landslagspausen, og første kamp etter endte med en knepen 1-0 seier borte mot NEC Nijmegen.

Danske Nikolai Fredriksen scoret kampens eneste mål i det 16.minutt og sørget for at Vitesse reiste hjem med alle poengene. Han er også toppscorer for Vitesse med sine fire mål i Eredivisie.

I Europa Conference League har Vitesse startet med en seier og et tap og foreløpig tredjeplass i gruppen. Seieren kom borte mot Mura og mål av Sondre Tronstad og Danilho Doekhi sørget for en flying start.

De kom ned på jorden igjen i hjemmekampen mot Rennes der de tok ledelsen ved Maximilian Wittek, men Rennes snudde kampen med to scoringer i andre omgang og reiste hjem med tre poeng.

På skadefronten er det kun rapportert at keeper Daan Reiziger er tvilsom på grunn av en skulderskade.

Tottenham må reise hjem tomhendt

På et utsolgt Gelredome vil Vitesse øyne en kjempemulighet mot favorittene fra England. De er ubeseiret på hjemmebane i den nederlandske serien og vi tror de stikker av med seieren mot Tottenham.

Det kan du spille på her til 3.25 i odds.

Vi tror Vitesse går hardt ut fra start og scorer kampens første mål.

Det spiller du på her til 2.35 i odds