(Nettavisen)

Jamie Vardy ble skadet i ankelen sist fredag mot Southampton, men lagets toppscorer er friskmeldt til kampen mot Newcastle. Han har scoret 13 mål så langt denne sesongen.

- Han ble taklet slik at ankelen hovnet opp, men han er klar til kamp, sa Rodgers på pressemøtet før Newcastle-kampen.

Vardy har scoret fem mål på tolv kamper mot the Magpies.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Også Jonny Evans er klar til kampen mot Steve Bruce sine menn. Det melder lokalavisen Leicester Mercury. Midtstopperen, som har scoret to ganger på de tre siste kampene, ble sett haltende etter 1-1-scoringen mot Southampton sist fredag.

Leicester-manager Brendan Rodgers sa etter kampen på St Mary's at Evans hadde spilt med smerter under foten. Tilstanden forvettet seg etter en hendelse mot slutten av kampen, men etter en undersøkelse denne uken har han fått klarsignal til å spille.

At Leicester havner på topp fire i Premier League gir 1,27 i odds

- Han var til scanning tidligere i uken, og det var ingen rift. Det er gode nyheter, kommenterte Rodgers.

Ricardo Pereira er en annen som er aktuell til kampen fredag. Portugiseren har vært matchet forsiktig siden han tidligere i år var tilbake etter et ti måneder langt skadeavbrekk.

Leicester - Newcastle (Pause/fulltid dobbel) - H/H 1,95 (spillestopp fredag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Newcastle United vil ta et langt skritt vekk fra nedrykkskampen med seier på King Power Stadium.

Men det er enklere sagt enn gjort.

Leicester City kjemper for å sikre en topp fire-plassering. De ligger på tredjeplass på tabellen før fredagens kamp, fem poeng foran West Ham på femteplass. Newcastle innehar 17.-plassen, ni poeng foran Fulham som er under nedrykksstreken.

Flere lag jakter på Leicester

Siden the Foxes måtte nøye seg med 1-1 sist fredag, må Brendan Rodgers se seg over skulderen for å holde lagene bak seg på tabellen på avstand. Leicester er tre poeng foran Chelsea på fjerdeplass og fem poeng foran West Ham på femteplass.

Fredag er det ca. 467 millioner i Eurojackpot-potten.

Tottenham Hotspur og Liverpool har heller ikke gitt opp en topp fire-plassering, men begge klubbene har en vanskelig jobb. De har tross alt kun fire og fem kamper igjen.

En Leicester-seier fredag vil være svært viktig, særlig siden de to neste kampene er beintøffe. De skal først til Old Trafford å møte Manchester United, og deretter venter to kamper på fire dager mot Chelsea - i FA-cupfinalen og i Premier League. Rogdgers' mannskap avslutter sesongen på hjemmebane mot Tottenham.

Dette er en vrien match for Leicester, som vil forsøke å slå tilbake etter det skuffende 1-1-resultatet mot et Southampton-lag som spilte med ti mann store deler av kampen.

Får tilbake formspissen

Newcastle er bedre enn tabellposisjonen indikerer, men the Magpies var svake mot Arsenal sist. De vil bli forsterket før kampen på King Power Stadium. Joe Willock – som er på lån fra Arsenal, og derfor ikke fikk spille mot the Gunners sist, vil gjøre Newcastle farligere offensivt. 21-åringen har scoret tre mål på de fire siste kampene han har startet for laget fra Nordøst-England.

Her kan du skrape Flax på nett

Leicester har ledet til pause i fire av de seks siste kampene mot Newcastle. Samtidig har the Magpies ligget under etter de første 45 minuttene i de tre siste bortekampene.

Newcastle har faktisk ligget under til pause i 14 av 34 kamper denne sesongen, og de har tapt elleve av dem.

Vi tror Brendan Rodgers' menn leder etter første omgang og vinner til slutt i fredagens match. H/H-spillet gir 1,95 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset