(Nettavisen)

Manchester United ble forrige sesong det fjerde laget i historien som gikk ubeseiret gjennom en hel sesong på bortebane på øverste nivå i England. Ole Gunnar Solskjærs menn står nå med 26 kamper uten tap på bortebane.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

Hvis United spiller uavgjort eller vinner borte mot Southampton søndag, vil de tangere Arsenals 17 år gamle rekord. The Gunners var ubeseiret i 27 bortekamper på rad fra april 2003 til september 2004. Det burde ikke være noe problem.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Southampton er nemlig uten seier i alle ni åpningskampene på St. Mary's etter at de gjorde comeback i Premier League i 2012.

Southampton - Manchester United (Handikap 3-veis +1) - 2,60 (spillestopp søndag kl. 14.59)

Tror du United vinner med to mål eller mer mot Southampton? Spill her!

Southampton ledet 1-0 til pause i sesongåpningen mot Everton, men kollapset i andre omgang og tapte 1-3. Laget fra den engelske sørkysten har nå tapt seks av de siste ni Premier League-kampene, og de har sluppet inn 18 mål i denne perioden.

Ti kamper uten seier

Statistikken mot Manchester United lover ikke godt. Southampton har bare vunnet mot United i én av de siste 13 ligakampene på St. Mary's (1-4-8). The Saints står uten seier i de siste ti.

Ca. 31 millioner i Vikinglotto-potten. Spill her før onsdag kl. 18.00

Forrige gang disse to lagene møttes ble Southampton fullstendig latterliggjort. United vant 9-0 på Old Trafford. Det er sammen med Uniteds 9-0-seier mot Ipswich i 1995 og Leicesters 9-0-seier mot Southampton i 2019 den største seieren i Premier League-historien. United vinner neppe med like mange mål i søndagens kamp, men vi tror Ole Gunnar Solskjærs mannskap tar alle tre poengene på St. Mary's.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Southampton må klare seg uten tre av spillerne som var sentrale sist sesong. Danny Ings har gått til Aston Villa, mens både Jannik Vestergaard og Ryan Bertrand er hentet av Leicester.

Southampton har fått inn Adam Armstrong fra Blackburn. Han scoret 28 mål i Championship sist sesong, bare Ivan Toney scoret flere enn ham (31). Armstrong scoret i debuten mot Everton, og han er en mann United må passe seg for.

Drømmestart for United

United på sin side fikk en drømmestart. De banket Leeds 5-1 i seriepremieren på Old Trafford, hvor Bruno Fernandes scoret hat-trick og Paul Pogba var nest sist på fire av målene i kampen. Også Mason Greenwood imponerte. Den unge spissen scoret ett mål, og han har nå scoret syv mål på de siste ni Premier League-kampene. Det vaklende Southampton-forsvaret får en travel ettermiddag søndag.

United er ubeseiret i 26 bortekamper på rad, og har en imponerende statistikk mot Southampton. Ikke nok med det. United er i kjempeform. Det er flust av gode argumenter for at United skal vinne på St. Mary's.

De fire siste tapene til Saints i Premier League har vært med to måls margin. Vi tror de vinner med to mål eller mer. Det gir 2,60 i odds, og vi mener det er et bra spill her.

Tror du United vinner med to mål eller mer mot Southampton? Spill her!