(Nettavisen)

Manchester United spilte mot Roma på torsdag i forrige uke. Deretter møtte de Aston Villa søndag og 48 timer senere var Leicester motstander på Old Trafford.

Grunnet det tette kampprogrammet valgte dermed Ole Gunnar Solskjær å benke flere av sine viktigste spillere og stille med et sterkt B-preget mannskap.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Nordmannen valgte blant annet å gi Premier League-debuten til 18-åringene Amad Diallo og svenske Anthony Elanga, og gjorde hele ti endringer på laget fra Aston Villa-kampen på søndag.

United tapte 1-2 mot Leicester, og dermed kunne Manchester City endelig slippe jubelen løs for nok en Premier League-tittel.

På Anfield derimot var det ingen jubel. Nå virker veien frem til en topp fire-plassering veldig lang for Liverpool.

Liverpool hadde håpet at erkerivalene kunne gi dem en håndsrekning i kampen om en Champions League-plass neste sesong, men den hjelpen kom ikke.

Ole Gunnar Solskjær selv mener at han ikke hadde noe valg, og han har hardnakket hevdet at rotasjonen ikke hadde noe å gjøre med at de møter Liverpool torsdag.

Det tror ikke vi. Disse to lagene spilte 0-0 på Anfield tidligere denne sesongen, og vi tror heller ikke at torsdagens kamp blir en målfest.

Manchester Utd - Liverpool (Over/Under ant. mål fulltid 2.5) - Under 2,15 (spillestopp torsdag kl. 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Ole Gunnar Solskjær slapp til tenåringer og benkeslitere da Manchester United tirsdag tapte 1-2 mot Leicester, men i torsdagens kamp mot erkerivalene fra Liverpool er alle stjernene tilbake.

Kampen på Old Trafford mot forrige sesongs ligamestere er den tredje Premier League-kampen på fem dager for United. De røde djevlene slo Aston Villa 3-1 på bortebane søndag, og Ole Gunnar Solskjær, som var rasende på Premier Leagues kampprogram, gjorde ti endringer på laget til hjemmekampen mot Leicester. Han stilte med et tilnærmet B-lag med unge spillere som Amad Diallo, Anthony Elanga og Donny van de Beek. Det gikk som det måtte gå, Leicester forlot Drømmenes teater med tre poeng.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Solskjær brukte kampen til å hvile nesten hele startelleveren til kampen mot Liverpool.

Det betyr at Manchester United vil gjøre en rekke endringer på laget.

Dean Henderson vil være tilbake i målet, og Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw kommer inn på vingbackene - men Harry Maguire er ute med en ankelskade. Med Victor Lindelöf tilbake som midtstopper, vil Solskjær måtte vrake enten Eric Bailly eller Axel Tuanzebe. Vi tror Bailly blir makker til Lindelöf.

På midtbanen er Fred og Scott McTominay selvskrevne, mens Paul Pogba, Bruno Fernandes og Edinson Cavani vil trolig også få sjansen fra start.

Hvem starter på høyrekanten?

Det store spørsmålet i angrepet er egentlig om Solskjær vil bruke Mason Greenwood eller Marcus Rashford på høyreflanken. Greenwood er i mye bedre form, og det faktum at han ble byttet ut tidlig i andre omgang mot Leicester gjør at vi tror han starter torsdagens match.

Maguire er sammen med Anthony Martial og Phil Jones ute med skader.

Ifølge Evening Standard stiller Manchester United med dette laget (4-2-3-1): Henderson; Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Shaw; Fred, McTominay; Greenwood, Bruno Fernandes, Pogba; Cavani.

Liverpool vil ifølge Evening Standard stille med dette laget: Alisson; Alexander-Arnold, Phillips, Kabak, Robertson; Fabinho, Wijnaldum, Thiago; Salah, Mane, Firmino.

Dette er en kamp ingen av lagene vil tape, og det kommer til å prege kampen, tror vi.

Det har vært scoret under 2,5 mål i fire av de fem hjemmekampene til Manchester United mot topp seks-lagene i Premier League. Den eneste kampen hvor det er scoret tre mål eller mer var mot Leicester tirsdag, men da stilte United med et sterkt redusert mannskap.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Samtidig har det vært scoret under 2,5 mål i åtte av Liverpools siste ti kamper. Da lagene møttes på Anfield tidligere denne sesongen endte kampen 0-0. Det blir neppe noen målfest på Old Trafford heller.

Oddsen på at det scores under 2,5 mål i denne kampen er 2,15. Det er spillbart.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester Utd - Liverpool - Edinson Cavani scorer mål - 2,75 (spillestopp torsdag kl. 21.10)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Det er ikke mangel på potensielle målscorere i denne kampen. Liverpools Mohamed Salah har allerede scoret 20 mål så langt denne sesongen, og han jakter på mål nummer 21 på Old Trafford. Du får 2,25 i odds på at egypteren scorer mot erkerivalen.

Etter å ha fått en tung start på Manchester United-karrieren, har Edison Cavani nå scoret åtte ganger på åtte kamper. Uruguayeren virker mer happy på Old Trafford, og den tidligere PSG-spilleren har nå signert en kontrakt som binder ham til United i enda en sesong.

Fredag er det ca. 620 millioner i Eurojackpot-potten.

Den 34 år gamle superspissen vil kunne lage alvorlige problemer for det uerfarne midtstopperparet til Liverpool, som lot Southampton komme til flere store sjanser i lørdagens kamp. Cavani vil straffe Liverpool hardere om de slurver tilsvarende mot Manchester United.

Cavani har tidligere scoret to mål mot Liverpool i karrieren, og hvis noen i United setter ballen i mål bak Alisson så tror vi det kan være ham. Oddsen på Cavani-scoring er 2,75. Det blir vårt målscorerspill i denne matchen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset