(Nettavisen)

Napoli - Leicester

Odds: Totalt antall mål over 3.5

Kampstart torsdag 9.desember kl 18.45

Spillestopp kl 18.44 Live odds etter kampstart

Stadio Diego Armando Maradona

Kampen kan sees på Viasport 1 og Viaplay

Vi tror det blir scoret over 3.5 mål totalt i kampen. Det spiller du på her til 2.70 i odds

Siste runde i Europaligaens gruppespill går torsdag kveld, og Napoli tar i mot Leicester til en helt avgjørende kamp. Leicester vinner gruppen med seier eller at begge kampene i gruppen ender uavgjort, mens Napoli må vinne for å ha muligheten til å nå sluttspillet.

Napoli sliter med skader på flere sentrale spillere, og på onsdagens pressekonferanse meldte Brendan Rodgers at Leicester reiser til Italia uten syv sentrale spillere på grunn av korona og annen sykdom.

Det er med andre ord mye som står på spill når lagene braker sammen i Napoli, og da passer det kanskje dårlig at italienernes suverene hjemmestatistikk fikk en ripe i lakken i helgens kamp mot Atalanta.

Et noe svekket mannskap bet godt fra seg, men måtte til slutt gi tapt etter to mål av bortelaget midtveis i andre omgang. Dette var sesongens første hjemmetap for Napoli.

Napoli hadde en forrykende start på sesongen, men formsvikten den siste tiden har gjort at de kun har en seier på de fem siste kampene i Serie A. I denne perioden røk de også 2-1 borte mot Spartak Moskva i Europaligaen og de har på grunn av dette satt seg i en vrien situasjon.

Et av de syv poengene Napoli har sanket i gruppespillet kom i det motsatte oppgjøret mot Leicester. Åpningskampen i gruppen endte 2-2, og et lignende resultat nå vil ikke være godt nok .

Napoli har som nevnt store skadeproblemer. Viktige spillere som Fabian Ruiz, Kalidou Koulibaly, Lorenzo Insigne, Stanislav Lobotka og toppscorer Victor Osimhen er alle uaktuelle. I tillegg er midtstopper Kostas Manolas usikker.

Det er ca. 586 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Ustabile Leicester

Mens oppgaven til Napoli er krystallklar kan Leicester tillate seg å ha en litt mer forsiktig inngang til kampen. De kan klare seg med uavgjort, men risikerer da å måtte ut i playoff mot et lag som ble nummer tre i gruppen sin i Champions League.

Etter en svak start med kun et poeng på de to første kampene har de stablet noen gode resultater på beina som gjør at skjebnen ligger i egne hender.

Leicester lå på tredjeplass før forrige runde, men 3-1 seieren hjemme mot Legia gjorde at de gikk helt til topps i gruppen. Mål av James Maddison, Wilfred Ndidi og Europa League spesialisten Patson Daka sørget for en komfortabel seier.

I Premier League ligger Leicester helt nede på 11. plass, og formen den siste tiden har ikke vært bra. På de seks siste kampene har de kunnet vunnet mot Watford, og står ellers med to uavgjorte og tre tap.

De tapte 2-1 borte mot Aston Villa sist helg, og med det resultatet har Leicester nå sluppet inn mål i 15 bortekamper på rad i Premier League. De har sluppet inn fire mål på de to bortekampene de har spilt i Europaligaen, og det gir et skadeplaget Napoli håp om å få med seg noe.

Mye mål i Napoli

Forutsetningene er at Napoli må satse fremover for å få de nødvendige målene og ta de avgjørende tre poengene. Dette vil åpne opp kampen og Leicester kan få mange overganger, og med vanligvis effektive og raske spillere på topp lukter det alltid mål.

Napoli mangler viktige Kalidou Koulibaly og med åtte innslupne mål på de siste fire kampene i Serie A, er det et vaklende forsvar som skal stoppe raske Leicester-kontringer. Dette lukter målfest.

Vi tror det blir scoret over 3.5 mål totalt i kampen. Det spiller du på her til 2.70 i odds