(Nettavisen)

Da Burnley slo Liverpool 1-0 i januar, ble de det første laget på nesten fire år til å vinne mot Jürgen Klopps menn på Anfield.

Ca 14 millioner i Lotto-potten. Spill her før lørdag kl. 18.00!

Liverpool hadde før kampen spilt 68 strake hjemmekamper i ligaen uten å tape. Det siste tapet kom i april 2017 (1–2 mot Crystal Palace). I etterkant tapte de seks hjemmekamper i ligaen på rad. Det har aldri tidligere skjedd i Liverpool-historien.

Liverpool fant formen igjen mot slutten av sesongen, og tok tredjeplassen, og etter 3-0-seieren mot Norwich lørdag, virker det som som Merseyside-laget er i ferd med å finne tilbake til det mesterlige spillet som gjorde at de vant Premier League i 2019-2020-sesongen.

Liverpool - Burnley (Handikap 3-veis -2) - 2 Liverpool - 2,65 (spillestopp lørdag kl. 13.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Seieren i januar var Burnleys første på Anfield siden 1974, og vi tror ikke på en reprise lørdag. Publikum tilbake på Anfield denne helgen, og Virgil van Dijk og Joel Matip er tilbake i midtforsvaret.

Vi tror ikke at Liverpool snubler mot Burnley igjen, og vi er overbevist om at Liverpool-fansen vil gå hjem fornøyde etter to ganger 45 minutter.

Jurgen Klopps menn er ubeseiret i de elleve siste ligakampene, og har scoret 16 mål på de seks siste.

Se alle de nye Premier League-draktene her

Målene renner inn hos Burnley

Burnleys statistikk derimot er nitrist. De har tapt åtte av de siste ti kampene, og har sluppet inn hele 20 mål i denne perioden.

Siden Liverpool har vunnet fem av de siste seks kampene med minst to mål, og at de har klart den samme prestasjonen i fire av de seks siste kampene mot the Clarets, er det naturlig å gå for et handikap-spill på Liverpool.

Liverpool kunne med litt bedre uttelling ha vunnet både 4-0 og 5-0 mot Norwich forrige lørdag, og vi tror Burnley-forsvaret skal få kjørt seg på Anfield.

Vi tror Liverpool vinner med tre mål eller mer i lørdagens kamp, særlig siden Liverpool har vunnet 3-0 i to av de fire siste kampene mot Burnley. Oddsen på at Liverpool lager målshow er 2,65.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpool - Burnley (Omgang med flest mål) - 2. omgang 2,05 (spillestopp lørdag kl. 13.29)

Tror du det scores flest mål i andre omgang på Anfield lørdag? Spill her!

Burnley vil forsøke å holde tett bakover lengst mulig på Anfield, men vi forventer at denne kampen åpner seg opp i løpet av de siste 45 minuttene.

I de seks kampene mellom disse to lagene siden 2018-2019-sesongen har det vært scoret 19 mål, og 12 av dem har kommet i andre omgang.

Ikke nok med det. Ni av de siste 14 Premier League-målene til Liverpool har kommet i andre omgang. Senest kom to av de tre målene til Liverpool mot Norwich på Carrow Road etter pausen. Det som ytterlige styrker argumentasjonen for å spille på at det blir flest mål i andre omgang er Liverpools statistikk fra forrige sesong. De scoret nemlig 40 av 68 mål i andre omgang i 2020-2021-sesongen.

Ca 14 millioner i Lotto-potten. Spill her før lørdag kl. 18.00!

Burnley på sin side har nå tapt fire Premier League-kamper på rad, og de har kun scoret ett mål i denne perioden. Det var James Tarkowskis 1-0-mål mot Brighton på lørdag. I denne eprioden har de sluppet inn ti mål, og syv av dem, inkludert de to scoringene til Brighton, har kommet i løpet av de siste 45 minuttene.

At det scores flest mål i andre omgang i kampen mellom Liverpool og Burnley gir 2,05 i odds. Det er spillbart.

Tror du det scores flest mål i andre omgang på Anfield lørdag? Spill her!