(Nettavisen)

I den første semifinalen mot Chelsea var det Benzema som reddet finalehåpet til Real Madrid.

Christian Pulisic ga engelskmennene ledelsen etter 14 minutter, men Benzema slo tilbake et kvarter senere.

Etter et hjørnespark dempet Real Madrid-angriperen ballen med hodet før han vendte vekk Chelsea-laget og klinket ballen i mål på hel volley.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Det var 33-åringens 71. Champions League-mål. Dermed tangerte Benzema Real Madrid-legenden Raúl. Han stoppet på 71 Champions League-mål da han la opp.

Nå er det kun tre spillere som har scoret mer enn franskmannen. På toppen troner Cristiano Ronaldo med 134 mål for Manchester United, Real Madrid, Juventus. Hele 105 av målene scoret han for Real.

At Karim Benzema scorer i onsdagens kamp mot Chelsea gir 3,00 i odds

På andreplass ligger Lionel Messi som har scoret 120 mål for Barcelona, og Robert Lewandowski innehar tredjeplassen. Polakken har scoret 73 mål for Borussia Dortmund og Bayern München.

Vi tror Karim Benzema kan nærme seg den polske superspissen etter onsdagens kamp mot Chelsea.

Chelsea - Real Madrid - Karim Benzema scorer mål - 3,00 (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Karim Benzema har rett og slett vært briljant denne sesongen. Franskmannen har scoret 28 mål på 41 kamper så langt denne sesongen.

33-åringen er hovedårsaken til at Zinedine Zidanes menn fortsatt henger med i tittelkampen i La Liga og i Champions League.

Onsdag er det ca 229 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Benzema har scoret fire ganger på de fem siste Champions League-kampene, og det var han som scoret det eneste målet til Real Madrid i den første kampen mot Chelsea i forrige uke.

Sensasjonell semifinale-statistikk

Den franske stjernespissen har også en imponerende CV i semifinalene i Champions League. Han har scoret syv mål på de siste elleve Champions League-semifinalene. Det viser at han er en mann for de store anledningene.

Real Madrid må score på Stamford Bridge for å ta seg til finalen, og da er det vanskelig å komme utenom Los Blancos toppscorer. Karim Benzema er definitivt den største faren for Chelsea-forsvaret

Her kan du skrape Flax på nett

33-åringen har levert på et høyt nivå siden Cristiano Ronaldo dro til Juventus. Han har scoret seks mål i Champions League så langt denne sesongen, og vi tror mål nummer syv for sesongen kommer i London.

At oddsen på Karim Benzema-scoring er 3.00 gjør det svært interressant å sette en liten slump penger på at han scorer sitt 72. Champions League-mål i karrieren.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset