(Nettavisen)

Jota har fått en fenomenal start hos de regjerende Premier League-mesterne. Han scoret det andre målet til Liverpool i helgens 3-0-seier mot Leicester. Headingen til den tidligere Wolverhampton-spilleren gjorde ham til den første Liverpool-spilleren som har scoret i de fire første hjemmekampene på Anfield, og han kan bryte enda en Liverpool-rekord i Champions League onsdag.

Onsdag er det ca 221 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Skulle portugiseren score mot Atalanta, som vi tror han gjør, vil han ha scoret fem Champions League-mål for Liverpool raskere enn noen annen spiller i klubbens historie.

Liverpool - Atalanta - Diogo Jota scorer mål - 2,00 (spillestopp kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, gruppe D. Ikke en gang de mest optimistiske av Liverpool-supporterne kunne spådd hvilke betydning sommersigneringen Diogo Jota ville få for Liverpool denne sesongen.

500-millionersspissen har vært verdt hvert pund. Han har scoret åtte mål på de syv første kampene for klubben.

23-åringen har vært rå i Champions League. Han var før denne Champions League-runden delt toppscorer i turneringen med fire mål, tre av dem kom i bortekampen mot onsdagens motstander, Atalanta. Den portugisiske landslagsspillerens første Champions League-mål for Liverpool kom i 2-0-seieren mot FC Midtjylland.

Skaper flest sjanser i PL

Etter å ha scoret et hat-trick mot Atalanta i den første kampen i Italia, skal Jota iallfall ha selvtilliten til å skrive seg inn på enda en side av historiebøkene på Anfield onsdag.

Onsdag er det ca 221 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Jota ligger an til å starte onsdagens kamp, og det er dårlige nyheter for Atalanta-forsvaret som slet med å få has på ham sist.

Liverpool er statistisk sett det laget som skaper flest sjanser i Premier League så langt denne sesongen, ifølge Liverpool Echo, og med spisser som formspilleren Jota og toppscorer Mohamed Salah, vil Liverpool alltid score.

Vi tror Jota kommer på scoringslisten igjen i onsdagens kamp. Oddsen på Jota-scoring er 2,00. Det funker fint som et singelspill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset