(Nettavisen)

Det er labert kamptilbudi midtuken denne uken og midtukekupongen har dermed ikke spillefrist før torsdag. Kun fire av kampene spilles torsdag kveld, de resterende åtte kampene spilles fredag kveld. Begge semifinale-returene i hhv Europa League og European Conference League spilles torsdag, mens det er ligakamper fra diverse europeiske ligaer fredag. Bonuspotten er på ca 2 mill. Innleveringsfristen er torsdag kl 20.55.

PS: Dersom feil kupong vises i spillboksen under, trykk på nedtrekksikonet og velg midtuke fulltid

1. Eintracht Frankfurt - West Ham
Returkamp i semifinalen Europa League. Hjemmelaget med et strålende utgangspunkt etter 2-1 seier i London forrige torsdag. Eintracht Frankfurt har levert en svært skuffende sesong i Bundesliga og ligger helt nede på 11. plass med 46 poeng. Det er 15 poeng opp til Freiburg på 4. plass når kun to serierunder gjenstår. I Europa League har det vært helt andre takter og selv med kun 1-1 fra hjemmemøtet mot Barcelona i kvartfinalen, vant Eintracht Frankfurt 3-2 på Camp Nou og tok seg sensasjonelt videre. Kun to av spillerne som startet bortekampen mot West Ham, var med i mandagens seriekamp mot Bayer Leverkusen. Evan Ndicka og Kristijan Jakic er begge tilbake etter å ha sonet karantene i første kamp.

Det har kladdet for West Ham i Premier League de siste månedene og de ender maks på 7. plass. Uansett har West Ham levert nok en solid sesong i Premier League. Har ekspedert sterke lag som Sevilla og Lyon på sin vei til semifinalen. Til tross for kun 1-1 i første kvartfinale hjemme mot Lyon i kvarten, imponerte West Ham med 3-0 seier i returen i Lyon. Angelo Ogbanna og Ben Johnson er eneste fravær for David Moyes.

Eintracht Frankfurt har ikke levert på hjemmebane denne sesongen og West Ham har alle muligheter. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

2. Rangers - RB Leipzig
Returkamp i semifinalen Europa League. Rangers skapte ikke mye i bortemøtet sist torsdag, men slapp unna med 0-1 tap og har et realistisk håp om finaleplass i hjemmereturen. Rangers tok seriegull i Skottland forrige sesong, men må nok nøye seg med sølvet denne sesongen. Kun tre serierunder gjenstår av mesterskapsserien og Rangers har seks poeng opp til serieleder Celtic. Måtte ha ekstraomganger for å slå ut Braga i kvartfinalen i Europa League. Tapte da bortekampen med 0-1, mens det stod 2-1 til Rangers i hjemmereturen etter ordinær tid. Kemar Roofe scoret 3-1 målet for Rangers i ekstraomgangen og sendte skottene til semifinale. Filip Helander og Alfredo Morales er fortsatt ute med skade for Rangers.

RB Leipzig måtte nøye seg med 1-1 i første kamp hjemme mot Atalanta i kvartfinalen, men imponerte med 2-0 seier i bortereturen og tok seg fortjent til semifinale. Kanskje var det denne semifinalen som satt i tankene på spillerne, da de skuslet vekk 1-0 til 1-2 tap hjemme mot Union Berlin i Bundesliga forrige lørdag. Røk på et nytt tap i Bundesliga mandag kveld med 1-3 borte mot Borussia Mönchengladbach og falt dermed ned på 5. plass. Willi Orban, Mohamed Simakan og Kevin Kampl sonet alle karantene i første kamp, men er tilbake i kveld.

RB Leipzig fikk dårlig betalt i første oppgjør og er klare favoritter til å ta seg til finale. UB.

3. Roma - Leicester
Returkamp i semifinalen European Conference League. Roma fikk med seg 1-1 fra Leicester forrige torsdag og har skaffet seg et bra utgangspunkt foran hjemmereturen. Roma tok siste stikk i sin føljetong mot Bodø/Glimt. Ble som kjent ydmyket av Bodø/Glimt i gruppespillet, men i den avgjørende kvartfinalen hjemme på Stadio Olimpico var det aldri snakk om saken og Roma vant 4-0 og tok seg videre til semifinale. Imponerte ikke allverden mot Vitesse i åttedelsfinale (1-0 seier borte og 1-1 hjemme). Er hektet av i kampen om topp fire i hjemlig Serie A og ligger på 5. plass med ti poeng opp til Juventus på 4. plass, når kun tre serierunder gjenstår. Solide 10-5-3 på Stadio Olimpico i Serie A.

Leicester har levert en sesong på det jevne i Premier League, men det skal tillegges at laget også har vært hardt rammet av skader store deler av sesongen. Ligger på 11. plas og ender nok rundt der. Svært beskjedne 3-5-9 på bortebane i Premier League. Franske Rennes ble slått ut i åttedelsfinalen. I kvartfinalen måtte Leicester nøye seg med 1-1 hjemme mot PSV i første kamp, men vant sterkt 2-1 i returmøtet i Eindhoven. Wilfred Ndidi og Ryan Bertrand er begge skadet.

Roma er den naturlige favoritten, men ikke utenkelig at denne kan gå til ekstraomganger. HU.

4. Marseille - Feyenoord
Returkamp i semifinalen European Conference League. Feyenoord vant 3-2 på De Kuip forrige torsdag. Marseille hadde et klart grep om andreplassen i Ligue 1 før forrige helgs serierunde, men tapte 0-3 hjemme mot Lyon. Tre serierunder før slutt har laget kun tre poeng ned til Rennes og Monaco på plassene bak (og husk at det kun er de tre beste lagene i Ligue 1 som får plass i Champions League). Vant både hjemme og borte mot PAOK fra Hellas i kvartfinalen og vant også både hjemme og borte mot Basel i åttedelsfinalen. Ikke bedre enn 8-5-5 på hjemmebane i Ligue 1.

Nederlandske Feyenoord sliter med å ta opp kampen mot Ajax og PSV Eindhoven i hjemlig Eredivisie, men har lyktes med å ta seg til semifinale i European Conference League. Det etter kun 3-3 hjemme mot Slavia Praha i første kvartfinale, men en sterk 3-1 seier borte i den tsjekkiske hovedstaden. Partizan Beograd ble slått ut i åttedelsfinalen, så Feyenoord har ikke hatt den tøffeste veien til semifinalen. Solide 10-2-4 på bortebane i Eredivisie. Tyrell Malacia soner karantene for gule kort.

Marseille får vår fulle tillit. H.

5. Silkeborg - Randers
De åtte neste kampene på midtukekupongen spilles alle fredag og innledes med en kamp dra den danske mesterskapsserien.

Silkeborg endte på 5. plass i Superligaen i 2011, men har ellers vært opp og ned mellom Superligaen og 1. divisjon det siste tiåret. Rykket opp til Superligaen foran denne sesongen og ligger på en sensasjonell 3. plass etter mandagens 4-2 seier hjemme mot Aalborg. Det var lagets fjerde strake seier. Men det er kun to poeng ned til Aalborg på 4. plass og fire poeng ned til Randers på 5. plass når fire runder gjenstår av mesterskapsserien.

Randers altså på 5. plass med 42 poeng. Etter tre strake tap, tok Randers en knallsterk 1-0 seier borte mot FC København nest sist og fulgte opp med 2-1 seier hjemme mot Brøndby søndag. Fjerdeplassen gir kvalifisering til European Conference League og bronsen er altså kun fire poeng unna. Godkjente 6-3-5 på bortebane.

Silkeborg vant tilsvarende hjemmekamp i grunnserien med 2-1. Vi tror hjemmelaget tar sin femte strake seier. H.

6. Inter - Empoli
De to neste kampene er begge hentet fra Serie A, der det gjenstår tre serierunder. Gullkampen står mellom AC Milan og Inter. Inter er to poeng bak og begge lagene har et ganske overkommelig program i de tre siste.

Inter med fire strake seire, før de svært overraskende tapte 1-2 borte Bologna forrige onsdag. Reiste seg med 2-1 seier borte mot Udinese søndag, men er altså avhengig av at Milan avgir poeng for å kunne gjenta forrige sesongs seriegull. Med mannskapet ser det svært bra ut. Solide 12-3-2 hjemme på San Siro.

Empoli ligger på 14. plass med 37 poeng og tre serierunder før slutt, og har ni poeng ned til nedrykksstreken og kommer til å beholde plassen. Overrasket med å slå Napoli 3-2 hjemme nest sist, men har ellers ikke bedre enn 1-1-3 på sine fem siste seriekamper. Moderate 5-6-6 på bortebane.

Inter blir blant midtukekupongens største favoritter. H.

7. Genoa - Juventus
Genoa har stort sett vært involvert i nedrykksstriden de siste sesongene, men klart seg. Det ser verre ut denne gang. Ligger nest sist med 25 poeng og skulle Salernitana vinne torsdagens hengekamp hjemme mot Venezia, vil det være fire poeng opp til sikker plass før de tre siste kampene. 2-4-1 på de sju siste hjemmekampene, men har kun vunnet tre seriekamper totalt denne sesongen. Ingen vesentlige fravær.

Juventus ender enten på tredje- eller fjerdeplass. Har totalt 69 poeng og kun ett poeng opp til Napoli på tredjeplass. Begge plassene gir uansett Champions League neste sesong og uvisst hvor mye bronsemedaljer betyr for Juve. Uansett har Juventus vunnet sine fire siste bortekamper og står med solide 7-1-1 på sine ni siste seriekamper. Chiesa, Cuadrado og Pellegrini er blant spillerne som er ute med skader.

3-1 til Juventus i tilsvarende kamp de to foregående sesongene. Genoa har spilt veldig mye uavgjort på hjemmebane og kan kanskje knipe ett poeng. UB.

8. Cambuur - RKC Waalwijk
Tre serierunder gjenstår i nederlandsk Eredivisie der to nederste rykker direkte ned og lager som ender tredje sist må ut i kvalik. Nyopprykkede Cambuur ligger på 13. plass (totalt 18 lag i denne divisjonen) med 34 poeng. Det er åtte poeng ned til Sparta Rotterdam på kvalikplassen. Etter seks strake tap, ble det 3-3 borte mot Heerenveen sist søndag. Beskjedne 5-1-9 på hjemmebane.

RKC Waalwijk ligger på plassen bak Cambuur med 31 poeng og har således kun fem poeng ned til nedrykksstreken. Viktig 3-1 seier hjemme mot Jørgen Strand Larsens Groningen søndag, men har ikke bedre enn 2-7-6 på bortebane. Sebbe Augustijns er eneste spiller ute med skade.

Vidåpen kamp dette. Vi spiller HB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

9. Bochum - Arminia Bielefeld
Nyopprykkede Bochum har klart seg utmerket i Bundesliga og to serierunder før slutt, ligger laget på 12. plass med 39 poeng og er forlengst sikret ny kontrakt. Overrasket med 4-3 seier borte mot Borussia Dortmund forrige lørdag etter å ha tapt 0-2 hjemme mot Augsburg runden før. Klart godkjente 7-4-5 på hjemmebane.

Arminia Bielefeld var spådd snarlig retur til 1. bundesliga før forrige sesong, men endte fjerde sist og berget plassen. Ser mer krevende ut denne sesongen. Ligger nest sist og på direkte nedrykkssplass med 27 poeng, når det gjenstår to serierunder. Dog kun to poeng opp til Stuttgart på kvalifiseringsplass. Formen er veldig svak med kun to poeng på de ni siste seriekampene (0-2-7). Borte er 10 av 16 kamper tapt (3-3-10).

Vi tror klart mest på hjemmeseier. H.

10. Levante - Real Sociedad
Fire serierunder gjenstår i spanske La Liga. De tre nederste rykker direkte ned og Levante ligger sist med sine 26 poeng. Det er seks poeng opp til Cadiz på sikker plass. Vist litt fremgang i det siste med 2-1-2 på de fem siste seriekampene. Normalt hjemmesterke Levante har ikke bedre enn 3-7-7 på eget gress denne sesongen.

Real Sociedad og Alexander Sørloth måtte nøye seg med 1-1 borte mot Rayo Vallecano sist søndag og dermed kun tatt to poeng på sine tre siste kamper. Det er fem poeng opp til Atletico Madrid på den attraktive fjerdeplassen. Helt greie 6-6-5 på bortebane.

Det står 2-1-1 på de fire siste tilsvarende. Det er kun tre poeng som gjelder for Levante nå. HU.

11. Lille - Monaco
Tre serierunder gjenstår i franske Ligue 1. Nettavisen/Amedia har som kjent rettighetene til Ligue 1 og kampen ser du på www.direktesport.no.

Regjerende seriemester Lille med en svært skuffende sesong og ligger helt nede på 10. plass med 51 poeng. Er dermed ute av kampen om spill i Europa neste sesong. Røk hele 0-3 borte mot Troyes sist helg og står med svake 1-2-3 på sine seks siste seriekamper. Anstendige 7-7-3 på hjemmebane.

Kun de tre øverste i Ligue 1 får plass i Champions League og det er kamp om tredjeplassen. Formsterke Monaco ligger på 4. plass med 62 poeng og er a poeng med Rennes på tredjeplass og det er kun tre poeng opp til Marseille på andreplass. 2-0 seieren hjemme mot Angers søndag, var Monacos sjuende strake seier.

Det står 1-0-2 på de fire siste tilsvarende. Monaco har alt å spille for og får tillit som en av våre sikre på midtukekupongen. B.

12. Charleroi - Genk
Den belgiske grunnserien er ferdigspilt. De fire øverste lagene går til eget sluttspill, der vinneren får plass i Champions League. Lagene som endte fra 5 til 8. plass spiller også eget sluttspill/playoff og vinneren av denne får kvalikplass til European Conference League. Det spilles hjemme/borte og altså totalt seks runder.

Charleroi ligger sist etter de to første rundene etter 0-1 tap borte mot Mechelen og 1-3 tap hjemme mot Gent. Endte på 6. plass i grunnserien og presterte 7-5-5 totalt på hjemmebane.

Genk og Kristian Thorstvedt endte på en svært skuffende 8. plass i grunnserien, men har vunnet begge kampene i denne playoffen. Først med 1-0 borte mot Gent og senest med 4-2 hjemme mot Mechelen. Det er kun to poeng opp til ledende Gent. Svake 5-3-9 på bortebane i grunnserien.

Det står 2-1-2 på de fem siste tilsvarende. Genk viser best form, men ikke imponert veldig på bortebane. Vi spiller B på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

96-rekker:
1. Eintracht Frankfurt - West Ham HUB

2. Rangers - RB Leipzig UB

3. Roma - Leicester HU

4. Marseille - Feyenoord H

5. Silkeborg - Randers H

6. Inter - Empoli H

7. Genoa - Juventus UB

8. Cambuur Leeuwarden - RKC Waalwijk HB

9. Bochum - Arminia Bielefeld H

10. Levante - Real Sociedad HU

11. Lille - Monaco B

12. Sporting Charleroi - Genk B

PS: Dersom feil kupong vises i spillboksen under, trykk på nedtrekksikonet og velg midtuke fulltid

432-rekker:
1. Eintracht Frankfurt - West Ham HUB

2. Rangers - RB Leipzig UB

3. Roma - Leicester HU

4. Marseille - Feyenoord H

5. Silkeborg - Randers H

6. Inter - Empoli H

7. Genoa - Juventus UB

8. Cambuur Leeuwarden - RKC Waalwijk HUB

9. Bochum - Arminia Bielefeld H

10. Levante - Real Sociedad HU

11. Lille - Monaco B

12. Sporting Charleroi - Genk HUB

PS: Dersom feil kupong vises i spillboksen under, trykk på nedtrekksikonet og velg midtuke fulltid