(Nettavisen)

I fjor sommer forlot uruguayaneren Barcelona på billigsalg. Han var ikke ønsket av trener Ronald Koeman.

Etter overgangen har Suárez vært en åpenbaring i den spanske hovedstaden. Han har bøttet inn mål og hjulpet Diego Simeone og co til topps på tabellen. 34-åringen har vært en av hovedgrunnene til at Atlético Madrid leder an i tittelkampen i La Liga.

Onsdag er det ca 111 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Viser frem tre fingre

Etter å ha gått fire kamper på rad uten scoring i februar, har Suarez scoret to mål på de tre siste ligakampene. Han vil være desperat etter å komme tilbake på scoringslisten og feire på sedvanlig vis.

Men hva betyr feiringen, egentlig?

Hvorfor kysser Luis Suarez håndleddet når han feirer scoringer?

Her finner du hele oddsprogrammet.

Med over 20 i de åtte siste sesongene, kan du ikke ha unngått å legge merke til hvordan Suarez feirer scoringene sine.

Det er en hyllest til familien hans, ifølge nettstedet talkSPORT.

Han har en tatovering på håndleddet med inskripsjonen "Delfina", som er navnet på Suarez sin eldste datter. Først kysser han ringfingeren som en gest til konen Sofia, før han kysser tatoveringen.

Til slutt fullfører han feiringen ved å kysse tre av fingrene som skal sympolisere hans kone og de to barna. Vi tror du kommer til å få se denne feiringen om du ser kampen mellom Atletico og Alaves søndag.

Atletico Madrid - Alaves - Luis Suarez scorer mål - 1,75 (spillestopp søndag kl. 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Luis Suarez hadde en frustrerende kveld på Stamford Bridge da Atletico tapte 0-2 mot Chelsea og røk ut av Champions League. Han står med 25 kamper uten Champions League-scoring på bortebane.

Men søndag er Suarez tilbake i La Liga, og der trives han bedre. Iallfall i følge statistikken.

Onsdag er det ca 111 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Scoret fire på rad mot Alaves

I La Liga har uruguayaneren scoret 18 for serielederen. Men i Champions League står han notert med null mål og null assist. Suárez ble tatt av banen før timen var gått, men vi regner med at han revansjerer seg mot Alaves søndag.

Her finner du hele oddsprogrammet.

Suarez har scoret ett mål i fem av de seks siste kampene han har spilt mot Alaves, og det er verdt å merke seg at han har scoret i de fire siste kampene på rad mot søndagens motstander. Han ble matchvinner da Atletico slo Alaves 2-1 i januar.

Den gangen scoret uruguayeren det avgjørende 2-1-målet på overtid. Vi tror også han scorer i søndagens match. Oddsen er 1,75. Det er helt ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset