(Nettavisen)

Med scoring mot Everton vil Harry Kane bli en del av et celebert selskap. Da blir Tottenham-angriperen den fjerde spilleren til å score 20 mål eller mer i minst fem Premier League-sesonger.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Han vil tangere Arsenal-legenden Thierry Henry som klarte det i fem sesonger, men 27-åringen er fortsatt bak Sergio Aguero og Alan Shearer som har scoret henholdsvis over 20 mål i seks sesonger og syv sesonger i den engelske toppdivisjonen.

Everton - Tottenham - Harry Kane scorer mål - 2,30 (spillestopp fredag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Harry Kane er delt toppscorer i Premier League. 27-åringen har scoret 19 mål i Premier League denne sesongen, bare Mohamed Salah kan matche scoringstempoet hans denne sesongen. Den egyptiske Liverpool-spissen har også scoret 19 mål så langt.

Den engelske landslagskapteinen er i kjempeform. Han har scoret ni mål på de ti siste kampene for klubb og landslag, og han har liker å spille mot Everton.

Kane har scoret totalt ti mål på tolv kamper mot Everton i karrieren, og fem av målene har kommet i de syv siste kampene mot the Toffees.

Han scoret ikke mot Manchester United sist, og vi tror han slår tilbake mot Everton.

Jakter på toppscorertittelen

Det spekuleres heftig om Kane kommer til å forlate Tottenham i sommer, om klubben ikke klarer å kvalifisere seg for Champions League, men han vil uansett være keen på å avslutte sesongen som toppscorer. Sist han ble toppscorer i Premier League var i 2016-2017-sesongen. Den gangen scoret han 29 mål.

Fredag er det ca. 101 millioner i Eurojackpot-potten.

Han vil neppe score like mange mål denne sesongen, men vi tror han bikker 20 mål i løpet av 90 minutter på Goodison Park fredag kveld. Ikke bare er han toppscorer, men han har også flest målgivende pasninger i den engelske toppdivisjonen denne sesongen.

Kane scoret mot Everton i FA-cupen i februar, og han burde ha gode sjanser til å score på Goodison Park, hvor målene renner inn hos Everton. De har sluppet inn mål i åtte av de ni siste hjemmekampene på Merseyside.

2,30 i odds på at Premier Leagues toppscorer scorer fredag er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset